17mart kullanıcısının son içeriği

1. 1

Soru redmi 9/A telefona redmi 9/C veya daha üstü rom atılırmı

redmi 9/A telefona redmi 9/C veya daha üstü rom atılırmı atılır ise çalışırmı ve atılan rom mu çalışır bilgi verebilirmisiniz acaba
  2. 1

Yardım yeni telefonda tema düzenleme rom tavsiye yardım talebi

redmi 8 pro global telefon vardı ses sorunu var diye takas yaptım redmi 9 A serisi ile bu yurt dışı telefon bunda mtz tema düzenleme yapa bilirmiyim ve güzel saglam rom atabilirmiyim şimdiden teşekkürler Yardımlarınızı bekliyorum
  3. 1

Tema miui redmi tema istek

canlı hava durumu olan açılış ekranı ve şarj anımasyonlu tema varmı acaba
  4. 1

Yardım global sürüm oldugundan telefonda kurulu temayı editlemek

global sürüm oldugundan telefonda kurulu temayı editlemek istiyorum tema nerede kurulu acaba ve hangi program kullanmam gerekli lütfen yardımcı olun
  5. 1

Yardım zhuti.designer.xiaomi.com üyelik kabul

kayıtta herşey bitti MIUI主题设计师站 buraya kayıt olamıyorum benden bir şey istiyor amam çince oldugundan bilemiyorum kayıt olmamda yardım edermisiniz redmi 8 global telefon kullanıyorum düzenlediğim ( kendime göre ) temalar 5 sonra eskiye dönüyor buraya kayıt olma sartı varmıs lütfen yardımcı...
  6. 1

Yardım Açılış animasyonu ekleme

Yapmaya çalıştıgım temaya Açılış animasyonu ekleme yapamıyorum MIUINewThemeEditor ile eklemede yardım edermisiniz veya biri hayrına yaparmı ama öğretirseniz daha memnun olurum Weaving.mtz tema Weaving.mtz
  7. 1

Yardım Google MIUI Theme temayı türkçeleştirmek

Google MIUI Theme tewmayı türkçeleştirmede yardım edecek biri varmı acaba veya buna benzer bir temada olabilir
  8. 1

Çözüldü tema klasorü .mtz yapma

MIUINewThemeEditor_20.6.11_1591870591-TR indirdim ve bir tema editlemeye calıstım birkaç temayı karıstırarak acemi bir şekilde yapmaya calıştım klasor halinde bu klasoru telefona nasıl yuklerim .mtz aktar diyorum aktarıyor diyor ama dosya yok yardımcı olurmusunuz rica etsem resimdeki klasorü
  9. 1

Yardım Google.mtz türü tema

Google.mtz türü tema arıyorum türkçe olması ve biraz açılış güzel bir tema arıyorum yardım ederseniz memnun olurum
  10. 1

Tema Kullanışlı sade tema ( redmi 8 ) için öneri ve istek

Kullanışlı sade tema ( redmi 8 ) için öneri ve istek var Ben sizin dediğiniz programlarda düzenledim bir tema düzenledim fakat çmtz değilde klasor seklinde oldu temayı .mtz nasıl yaparım ve yuklerim birde boş dosya ve klasorleri nasıl temizlerim telefon baya yavasladı tavsiyelerinizi rica...
  11. 1

Yardım redmi 8 günceleleme yapmıyor mui 11 yeni sürüm miu 12.03

redmi 8 günceleleme yapmıyor mui 11 yeni sürüm miu 12.03 güncellem yapmak için 5 defa indirdim kayboluyor güncellemedi hatası veriyor
  12. 1

Soru redmi 8 pro güncellemede çinde yapıyor

redmi 8 pro güncellemede çinde yapıyor benmi yanlış birşey yapıyorum yoksa gewnelmi orjinal telefon miu dan alınma yurd dışı değil
Üst Alt