Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet mia3 cihazım var ve miui 12 rom kurmak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlar varmı daha önce android 10 da atmıştım ama 11 de ne yaptıysam yaramıyor iki kere brick yaptım teli
Evet telefona rom atarken kabloyu çektim ve hiç tepki alamdım sonrasında daha öncede aynı hatayı yapmıştım.
Sorum şu bilgisayar telefonu qusb bulk olarak görüyor daha önce Qalcomm 9008 gibi bir ibare veriyordu ve bu yüzden Qfil ile rom atamıyorum daha önce atıp kurtarmıştım nedir sorun varmı...
Evet telefonu android 11 den kurtarmak için mi flash ile android 10 atayım dedim telefon tamamen gitti hiç açılmıyor pc de aygıt yöneticisin de Qualcomm HS-USB QDLOADER 9008 (COM10) olarak gözüküyor bütün romları denedim mi flash ile hiç biri olmadı yardım edecek arkadaşları bekliyorum
tele twrp yükliyecektim yapamadım daha önce yapmıştım bir iki denemden sonra fastbood da kaldı tekrar ses açma güç yaptım sade güç yaptım olmadı ve şuanda mi flash tool ile fastroom yüklüyorum oda 3000 saniyede yardımlarınızı bekliyorum krallar :D