Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rica ederim. Hocam cihazı satışa koyduğum için ne kadara aldığımı söylemem hoş olmaz. 17 Ultra alacağım o yüzden satıyorum, belki forumda da ilan açarım.
Sağ olun hocam iyi dilekleriniz için. Evet çok özelleştirme olan bir rom değil. Zaten bende öyle çok oynanmış rom sevmiyorum.
Özelleştirme olarak ekran görüntülerini ekledim bakabilirsiniz. Ek olarak YouTube morphe gömülü geliyor, Google fotoğraflar için pixel spoof ve integrity fix var gömülü...
Batarya EU romdan kurtulup ProjectZK china base roma geçince çok daha güzel bir hal aldı. 10 saate kadar SOT verebildi. Cihazın inceliği ve kamera performansı da çok güzel kullandıkça daha da keyif alır hale geldim.
4 gündür kullanıyorum. Pil ömrü 100 olan bir cihaz aldım. EU rom kullanıyorum. Şimdilik aldığım süre bu. Oyun vs de vardı içinde fakat sildiğim için görünmemiş. Cihaz gerçekten çok güzel. Çin rom kurup bir kaç değişiklik yapıp öyle de deneyeceğim. Ardından 17 ultraya yol alacağım.
https://www.1024tera.com/wap/share/filelist?surl=qhGXju7mMO_r_1dJF2cXOQ
En güncel versiyon bu. Fakat kendim kuramadığım için bir şey diyemem. Tayvan rom kullanıyorum çok memnunum. Bundan bir önceki EU versiyon kurmuştum memnun kalmadım. Oldum olalı EU romu sevemedim zaten o ayrı konu. Hatalı...
Hyperos 3 güncellemesi sonrası bu durum oluştu. Galeriyi güncelleyince galeride görünür hale geliyor.
https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-gallery/xiaomi-gallery-4-3-0-50-global-releas
Bu güncel galeri .apk dosyasını kurup deneyin birde.
15t pro kullanıyorum bende.
Cihazı sıfırlanıyor
Server kayıtlı cihazım, imeilerde uçma olmadı. 5 kere farklı fastboot rom kurdum imeilerde sıkıntı olmadı.
Apatch olarak rootladim cihazı bankacılık uygulamalarında sıkıntı yaşamıyorum.
Taiwan H.O. 3 kullanıyorum memnunum. AI menüsü de mevcut ek olarak Mi rehber ve mesajlar mevcut. Güncelleme sonrası en dikkatimi çeken parmak okuma daha seri çalışması oldu gerisi boş pek bir getirisi yok.
İndirme Bağlantıları;
Google
Alternatif
Kurulum;
1-Wipe Dalvik, Cache, Data
2-Rom dosyasını kurun.
3-İsteğe bağlı magisk kurabilirsiniz.
4-Cihazı yeniden başlatın.
Bu işlemlerin ardından cihaz boot etmezse!
1-Format Data
2-Ekte verdiğim iki dosyayı önce Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt ardından...