12.doktor kullanıcısının son içeriği

1. 12.doktor

Çözüldü Xiaomi 14T Şebeke sorunu var mı ?

Ben Server kayıtlı Poco X7 Pro kullanıyorum. Sinyal olmayan bir yere girince doğal olarak şebeke gidiyor ama tekrar sinyal alan yere girince şebeke geri gelmiyor. Telefonu kapatıp açınca veya şarjı bitince de aynı durum geçerli. Düzelmesi için sim kartı çıkarıp yeniden takmam gerekiyor. Benim...
  2. 12.doktor

Yardım Brick olmuş Mi 10T kurtarma

Hocam güncel olarak bu yöntem çalışıyor mu bilmiyorum. Konuyu 3 sene önce açmışım. Yöntem çalışmıyor olabilir. Xiaomi Pro Tool - A Multi Purpose tool fro Xiaomi devices Bu siteden Xiaomi Pro Tool yazılımını indirip bilgisayara kurmuştum. Sonra kayıt olmuştum. Daha sonra...
  3. 12.doktor

Yardım Xiaomi Pad 6s Pro PUBG çözünürlük nasıl yükseltilir?

Bir arkadaşım Xiaomi Pad 6s Pro aldı. PUBG Mobile'da oyun içi çözünürlük çok düşük. Bunu nasıl yükseltebiliriz? Cihaz android 14. Root yok ama root ile çözülebiliyorsa hallederiz. Bu arada bu tablet 90fps ayarını direkt açıyor.
  4. 12.doktor

Yardım Macbook ile HyperOS cihazın bootloader kilidi açılabilir mi ?

Hocalarım bir arkadaşım Avusturya'da Xiaomi Pad 6S Pro aldı. Elinde sadece macbook var. Windows işletim sistemli bir bilgisayar yok. Bootloader kilidini açmamız gerekiyor. Ne yapabiliriz?
  5. 12.doktor

Soru Xiaomi 12T TWRP rom değiştirebilir miyim ?

Arkadaşlar aşağıdaki linkten cihaza TWRP yükledim. Cihazım HyperOS 1.0.7 sürümüne sahip. Şu an sorunsuz çalışıyor. Ben bu TWRP ile Android 12 olan bir stok rom flashlarsam cihaz brick olur mu ? TWRP ayarında yanlış hatırlamıyorsam after twrp rom flash gibi birşey yazıyordu ve tiki işaretliydi...
  6. 12.doktor

Yardım Bootloop'a düşen cihaz nasıl kapatılır ?

Merhaba hocalarım. Elimde hatalı imei direnç işlemi sonucu bootloop'a düşmüş bir cihaz var. Cihazı kargoyla satıcıya geri göndereceğim fakat telefon bootloop'da olduğu için ekran kapanmıyor. Cihaz satıcıya gidene kadar ısınır ve ekranda amoled yanığı olur diye endişeleniyorum. Cihazı kapatmanın...
  7. 12.doktor

Çözüldü Redmi K60 hiç çekmiyor

Merhaba hocalarım. Arkadaşıma İstanbuldan 14500'e 12/512 Redmi K60 aldık. Ben İstanbuldayım. Arkadaşım Nevşehirde. Tüm testleri yaptım. Telefon sorunsuz çekiyordu. Gönderdim cihazı. Şu an hiç çekmiyormuş. Sim kartı okuyor ama 0 diş çekiyor. Aramalarda ulaşılamıyor diyor. Bunun bir çözümü var...
  8. 12.doktor

Çözüldü Poco F5 Pro Elite Rom'a nasıl geçilir?

Merhaba hocalarım. Redmi K60 cihazım var. Elite Rom indirdim fakat yine bu forumdaki bir konuda başka bir cihaz için elite rom'a geçmek için çin sürümünde olmak zorundasınız yazıyordu. Bu zorunluluk Redmi K60 için de var mı?
  9. 12.doktor

Yardım 6A destekli şarj kablosu önerisi

Merhaba hocalarım. Geçenlerde doğubanktan 350TL'ye orijinal 120W şarj adaptörü ve 6A destekli kablo almıştım. (Şimdi 600 olmuş seti) Gayet güzel çalışıyorlardı. Telefonda 120W yazıyordu. Şarj kablosunun type C uçu kazara koptu. Şu an kullanılamaz halde. Orijinal 6A destekli kablo nereden...
  10. 12.doktor

Yardım Xiaomi 12T (plato) imei atma gerçek mi?

Merhaba hocalarım. Elimde yd xiaomi 12t var. Dual sim yazılım ile imei yaptığını iddia eden bir yer var. Arka kapağını açmıyorlarmış. Arusoglu store yazıyor ismi. Cihazı göndermemiz gerekiyormuş. Uzaktan destek ile yapmıyorlarmış. Sizce güvenilir mi? H.kadioglu Xiaomi 12T (Plato) Dual imei...
  11. 12.doktor

Yardım 12T Mi flash tooldan güncellerken ARB hatası

Hocalarım güncelleme yapacağım fakat ARB hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim? Benim bildiği Anti rollback eski sürümlere düşürürken olmalıydı. Yanlış mı biliyorum?
  12. 12.doktor

Yardım POWER, PMIC ve Şarj entegresi aynı şey mi?

Hocalarım başlıktaki 3 entegre de aynı entegre mi? Bir telefon şarj olurken el yakacak düzeyde ısınıyorsa hangisi arızalıdır?
  13. 12.doktor

Yardım Xiaomi 12T sürüm düşürülmüyor.

Hocalarım xiaomi 12T cihazına sahibim. MIUI 14 güncellemesini yaptım ama birkaç sorunla karşılaştım bu yüzden sürüm düşürmek istiyorum. Cihazın kendi güncelleme yerinden daha önce indirdiğim zıp uzantılı MIUI 13 romunu seçtim ve yüklemeye çalıştığımda resimdeki gibi bir yazı çıkıyor ve işlem...
  14. 12.doktor

Yardım Brick olmuş Mi 10T kurtarma

Merhaba hocalarım. Geçenlerde cihazım "durduk yere" bir anda brick oldu. Cihazdan hiçbir tepki alamıyorum. Sadece bilgisayara bağladığımda QDLoader 9008 (COM3) olarak görünüyor. Xiaomi pro tool ile cihazımı kurtarmaya çalışıyorum bilmiyorum başka yöntem var mıdır ama pro toolda şu hatayı...
  15. 12.doktor

Yardım Yetkili hesap nereden bulabilirim ?

Merhaba hocalarım herkese hayırlı bayramlar. Mi 10T telefonuma yazılım atarken kablo çıktı cihaz brick oldu ne fastboot moda nede recovery moda giriyor. Forumda bir hocam yetkili hesap gerektiğini söyledi. Edl moda aldım fakat kendi hesabımı kabul etmiyor. Yetkili hesabı nereden bulabilirim...
Üst Alt