12.doktor kullanıcısının son içeriği

1. 12.doktor

Yardım Poco x3 Pro 90hz aktif etme?

Çok teşekkür ederim. Bu modül gerçekten çalıştı.
  2. 12.doktor

Yardım Poco x3 Pro 90hz aktif etme?

Ben xiaomi 12T cihazımda denedim. Sadece ayarlarda 90hz gösteriyor ama 90hz değil. geliştirici seçeneklerinden ekran yenileme hızını göster seçeneğini açtığımda yine 60 veya 120 gösteriyor.
  3. 12.doktor

Yardım Xiaomi Pad 6s Pro PUBG çözünürlük nasıl yükseltilir?

Bir arkadaşım Xiaomi Pad 6s Pro aldı. PUBG Mobile'da oyun içi çözünürlük çok düşük. Bunu nasıl yükseltebiliriz? Cihaz android 14. Root yok ama root ile çözülebiliyorsa hallederiz. Bu arada bu tablet 90fps ayarını direkt açıyor.
  4. 12.doktor

Yardım Xiaomi Mi Pad 5 PUBG Mobile Görüntü Kalitesi

Oyun içi çözünürlüğü yükseltmeniz gerekiyor ama cihazınız android 12 ve üstüyse bunun bildiğim kadarıyla hiçbir yolu yok. Saatlerce araştırdım ama rootlu metodu bile bulamadım.
  5. 12.doktor

Yardım Macbook ile HyperOS cihazın bootloader kilidi açılabilir mi ?

Hocalarım bir arkadaşım Avusturya'da Xiaomi Pad 6S Pro aldı. Elinde sadece macbook var. Windows işletim sistemli bir bilgisayar yok. Bootloader kilidini açmamız gerekiyor. Ne yapabiliriz?
  6. 12.doktor

Yardım Telefon Sabit FPS vermiyor?

Telefona root atarsanız eğer verdiğim uygulamayı indirip işaretlediğim butona tıklayarak sorunu çözebilirsiniz. Bu sayede sıcaklığa bağlı performans düşüşü olmayacak. Tabii bu yöntem uzun kullanımda amoled ekranda iz kalma problemi oluşturabilir. Benim cihazımda olduğu gibi.
  7. 12.doktor

Soru 90 W şarj aleti desteği

Bu yanlış gösteriyor hocam. Telefon 17 amperle şarj olamaz. Zaten 120W şarj aleti maksimum 6A veriyor. Yazdığı watt değeri de bence yanlış.
  8. 12.doktor

Soru 90 W şarj aleti desteği

Hocam kaç W çektiğine nerden bakıyoruz ?
  9. 12.doktor

Soru Xiaomi 12T TWRP rom değiştirebilir miyim ?

Bilgisayarla uğraşmak istemiyorum. Telefondan indirip hemen flashlamak daha hızlı. Ayrıca internet bağlantım da zayıf. Fastboot romların boyutları daha büyük olduğu için indirmesi uzun sürüyor. Birde TWRP ile root atmak da çok kolay.
  10. 12.doktor

Soru Xiaomi 12T TWRP rom değiştirebilir miyim ?

Arkadaşlar aşağıdaki linkten cihaza TWRP yükledim. Cihazım HyperOS 1.0.7 sürümüne sahip. Şu an sorunsuz çalışıyor. Ben bu TWRP ile Android 12 olan bir stok rom flashlarsam cihaz brick olur mu ? TWRP ayarında yanlış hatırlamıyorsam after twrp rom flash gibi birşey yazıyordu ve tiki işaretliydi...
  11. 12.doktor

Yardım Bootloop'a düşen cihaz nasıl kapatılır ?

Merhaba hocalarım. Elimde hatalı imei direnç işlemi sonucu bootloop'a düşmüş bir cihaz var. Cihazı kargoyla satıcıya geri göndereceğim fakat telefon bootloop'da olduğu için ekran kapanmıyor. Cihaz satıcıya gidene kadar ısınır ve ekranda amoled yanığı olur diye endişeleniyorum. Cihazı kapatmanın...
  12. 12.doktor

Çözüldü Poco F5 Pro Elite Rom'a nasıl geçilir?

Yükleme yapmadım hocam. Global rom'da şu an başka bir arkadaş kullanıyor cihazı.
  13. 12.doktor

Çözüldü Poco F5 Pro Elite Rom'a nasıl geçilir?

Hocam bir arkadaşa K60 almıştık. Normal GLOBAL rom yüklemiştik ve 90fps seçeneği açılmıştı. Önce GLOBAL yüklemeyi deneyin isterseniz.
  14. 12.doktor

Çözüldü Redmi K60 hiç çekmiyor

Evet. Cihaz halloldu. Şu an sorunsuz çekiyorMUŞ. Bildiğim kadarıyla bu cihaz için TWRP çıkmadı değil mi hocam? Çıktıysa link var mı? Birde TWRP'den sıfırlayınca imeinin gitmeyeceği konusunda emin misiniz? Birdaha 200TL vermek istemiyorum çünkü. :D
  15. 12.doktor

Çözüldü Redmi K60 hiç çekmiyor

Arkadaşlar cihaz sıfırlandığı için imeiler uçmuş o yüzden çekmiyormuş. Tekrak imei yazdıracağız. Yazdırma işlemi için uzaktan bağlantı ile 200 liraya başka bir forumdan biriyle anlaştım. Sanırım forum ismi vermem doğru olmaz. Teşekkürler herkese.
Üst Alt