0707ugur kullanıcısının son içeriği

1. 0

Yardım 1 aydır şarjım hızlı bitiyor

açık değildir büyük ihtimal ne olduğunu bilmiyorum çünkü.
  2. 0

Yardım 1 aydır şarjım hızlı bitiyor

3.5 yıldır kullanmakta olduğum note 9 pro telefonum şarjı 1-2 aydır hızlı bitiyor eskiden sabah fullken işten eve gelince daha yüzde 50lerde olurdu.Şimdi akşama doğru yüzde 10lara düşüyor.Şarjı hızlı gittiğinde en çok kullanan uygulamaya bakıyorum medya seçme aracı diye bi uygulama ne oluyor tam...
  3. 0

Yardım Mi Cloud

iyiymiş ozman mantıklı olanıda o. zamanla telefonun herşeyine hakim olurum :D
  4. 0

Yardım Mi Cloud

Aynen o olabilir mantıklı satın almak. ben dün biyerde birinin mesajını görmüştüm 5 gb doldukça sürekli üstüne yazıyor falan diye öyle olunca önceki depoladıkları silinirse öyle olunca telefondanda silinirse diye komplike düşünmüştüm ondan herşeyi iptal ettim :D samsungda hiç böyle bişeye...
  5. 0

Yardım Mi Cloud

sd kartımda 30 40 gb veri var ordaki fotolarıda yedekliodu 5gb yer varmış zaten ondan kapattım. clouddaki şeylere silinice telefondada silior anlamadığım şekilde ondan kapattım.
  6. 0

SELAMLAR

SAMSUNG A7 2016 4 YIL KULLANDIKTAN SONRA 16 GB HAFIZA YER SIKINTISI OLMAYA BAŞLAYINCA XİAOMİ REDMİ NOTE 9 PRO 128 GB YEŞİL RENGİNE GEÇİŞ YAPTIM. İLK İZLENİMLER CLOUD DENEN SAÇMALIĞI İPTAL EDERKEN SD KARTTAKİ ESKİ FOTOLARIMDA SİLİNDİ.ANLAŞILAN BU TELEFONDA BİZİ SENKRONİZASYON VE CLOUD FALAN...
  7. 0

Yardım Mi Cloud

Arkadaşlar samsungndan xiaomiye geçtim 2 gün önce tlf ilk açtığımda mi cloud ve mi hesabı oluşturulup açtım. ama sonrasında 5gb alana sd kartımdaki fotolar dahil yedekleme yapıp duruodu. bende cloud hesabına girip yedekleri sildim ve tüm senkronizasyonu durdurup cloud hesabımı kapattım. ama...
Üst Alt