Yardım Mi Cloud

0707ugur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
note 9 pro
Konular
3
Arkadaşlar samsungndan xiaomiye geçtim 2 gün önce tlf ilk açtığımda mi cloud ve mi hesabı oluşturulup açtım. ama sonrasında 5gb alana sd kartımdaki fotolar dahil yedekleme yapıp duruodu. bende cloud hesabına girip yedekleri sildim ve tüm senkronizasyonu durdurup cloud hesabımı kapattım. ama çektiğim 20 fotoğraf sd karttan 100e yakın foto ve not oluşturmuştum-gelen mesajlar falan hepsi silinmiş. allahtan kartı yedeklemiştim. neden yedeklenen şeyleri sildiğimizde telefonun kendi hafızasındaki fotolarda silindi. şimdi mi hesabı cloud hesabı kapattım xiaomi sim servisinide kapattım senkronizasyon olmuo artık fotolar. artık telefonumdaki fotolar kendi kendine silinmez değilmi? ayrıca 87 kuruş sim aktivasyonu sms parası kesmiş?

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Neden kapattınız onu anlamadım.
Ayarlardan galeri ve mesajları senkronize etme diyebilirdiniz.
Evet artık silinmez ve sim aktivasyon kodu için ideal ben en başta 15 TL ye yakın para harcamıştım zar zor aktif edebilmiştim...

Oyla:

0707ugur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
note 9 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden kapattınız onu anlamadım.
Ayarlardan galeri ve mesajları senkronize etme diyebilirdiniz.
Evet artık silinmez ve sim aktivasyon kodu için ideal ben en başta 15 TL ye yakın para harcamıştım zar zor aktif edebilmiştim...
sd kartımda 30 40 gb veri var ordaki fotolarıda yedekliodu 5gb yer varmış zaten ondan kapattım. clouddaki şeylere silinice telefondada silior anlamadığım şekilde ondan kapattım.

Oyla:

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
sd kartımda 30 40 gb veri var ordaki fotolarıda yedekliodu 5gb yer varmış zaten ondan kapattım. clouddaki şeylere silinice telefondada silior anlamadığım şekilde ondan kapattım.
Silme olayı hakkında bir şey diyemem öyle planlanmış büyük ihtimal... Ayrıca depolama alanı satın alabiliyorsunuz. Ben 50 GB alıyorum işimi çok rahat görüyor

Oyla:

0707ugur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
note 9 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Silme olayı hakkında bir şey diyemem öyle planlanmış büyük ihtimal... Ayrıca depolama alanı satın alabiliyorsunuz. Ben 50 GB alıyorum işimi çok rahat görüyor
Aynen o olabilir mantıklı satın almak. ben dün biyerde birinin mesajını görmüştüm 5 gb doldukça sürekli üstüne yazıyor falan diye öyle olunca önceki depoladıkları silinirse öyle olunca telefondanda silinirse diye komplike düşünmüştüm ondan herşeyi iptal ettim :D samsungda hiç böyle bişeye alışık olmayınca yabancı geliyor. yardımınız için teşekkür ederim.

Oyla:

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Aynen o olabilir mantıklı satın almak. ben dün biyerde birinin mesajını görmüştüm 5 gb doldukça sürekli üstüne yazıyor falan diye öyle olunca önceki depoladıkları silinirse öyle olunca telefondanda silinirse diye komplike düşünmüştüm ondan herşeyi iptal ettim :D samsungda hiç böyle bişeye alışık olmayınca yabancı geliyor. yardımınız için teşekkür ederim.
Hocam günlük 0.87 Hk yani ortalama 77 kuruş falan zaten almaya değer işinizi görür ...

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aldığınız bilgi hatalı hocam. Depolama dolduğunda eskinin üzerine yazmaz, sadece senkronizasyonu durdurur.

Oyla:
Üst Alt