01mrt kullanıcısının son içeriği

1. 0

İpucu Zil Sesini Bildirim Sesinden Ayırma / Bildirim Sesleri ile Zil Sesi Seviyesini Birbirinden Ayırma Çözümü Rootsuz

uygulamayı nerden indirdiniz, çalışmayan nedir tam olarak. uygulama açılıyor değil mi?
  2. 0

İpucu Zil Sesini Bildirim Sesinden Ayırma / Bildirim Sesleri ile Zil Sesi Seviyesini Birbirinden Ayırma Çözümü Rootsuz

Ben de öyle tahmin etmiştim zaten, şimdilik custom rom düşünmüyorum garanti bitince bakacağım. Ancak eu rom larda bile olmaması çok garip geldi, xposed modül var aslında ama root gerekli belki güncel değildir bilemiyorum. 1591868249 Rica ederim, şimdilik işimi görüyor bir sıkıntı yaşamıyorum...
  3. 0

Rica ederim uygulama yorumlarında kullanıcılar çözüm olduğunu paylaşmış ama forumlarda böyle bir konu yoktu hele ki bu forumda. Ben de paylaşmak istedim, püf noktalara dikkat etmek lazım, bir şey daha eklemeyi unuttum, otomatik başlatma ve arka planda çalışma izni de vermeli.
  4. 0

Hikayemizle başlayalım (09.06.2020); 3 Yıldan fazla oldu Mi 5 kullanıyordum, 1 hafta önce Mi 9T aldım. Nedense bildirim sesleri biraz fazla gibi geldi, çalıştığım ortam biraz sessiz sanırım. Bildirim sesini kısınca meğerse zil sesi de kısılıyormuş, Mi 5 de neden rahatsız olmadım bu durumdan...
  5. 0

Rehber [Türkçe] Flasher Toolkit Mi 5 - ROOT, TWRP Hızlı Basit ve Kolay Yükleme Anlatımı

Verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim yarın denemek istiyorum bakalım ya nasip
  6. 0

Rehber [Türkçe] Flasher Toolkit Mi 5 - ROOT, TWRP Hızlı Basit ve Kolay Yükleme Anlatımı

only root seçeneğini seçiyorum hiçbir şey olmuyor telefonun içinde download içerisinde supersu yüklü Buradan yazdığınız şeyle cihaz twrp yükledikten sonra takılsa bile yani boot loop olsa bile başka twrp yükleyerek sorunu aşabiliriz anlıyorum doğru mu? Benim derdim cihaza root atıp yüklediğim...
  7. 0

Rehber Xiaomi Mi5'e TWRP Yükleme, Şifre Sorunu Çözümü, Wipe ve Custom Rom Yükleme

Cihazı unlock yaptım ama twrp ve root işine kalkışamadım dediğinizde haklısınız
  8. 0

Rehber Xiaomi Mi5'e TWRP Yükleme, Şifre Sorunu Çözümü, Wipe ve Custom Rom Yükleme

Çetin bey, Ben sadece cihazı rootlamak istiyorum bir uygulama yükledim ve silemiyorum, cihazı sıfırlamadan root mümkün mü?
  9. 0

Rehber Mijia Bluetooth Sıcaklık ve Nem Ölçer (Temperature & Humidity)

Reddit te birisi sormuş aynı şeyi, benimde aklıma ilk gelen acaba bu geçmiş verileri görebilmek için BL ağ geçidi olması şart mı? Buna net bir cevap alsak da uğraşmasak güzel olur. Değilse diğer türlü wifi ağ geçidi ve termo metre alırdık bilseydik. Ah ulan şayomi ah... Mi Bluetooth Hygrometer...
  10. 0

Rehber Mijia Bluetooth Sıcaklık ve Nem Ölçer (Temperature & Humidity)

Mijia Bluetooth Temperature & Humidity Meter Ürünü ilk gördüğümde bayıldım ve araştırmalara başladım, aslında bu ürünü almamdaki en büyük etken sıcaklık değişimini zamana bağlı olarak grafiksel bir şekilde sunması idi ve tabi ki bir ağ geçidine ihtiyaç duymaması oldu. Ürünü aliexpressten...
  11. 0

Yardım Mi 6 QCN dosyası

bayramda elime 64 lük geçecek dilerseniz paylaşırım, gerçi son durumunuz nedir bir şey yazmamışsınız.
  12. 0

Yardım Mi 6 QCN dosyası

Sizin cihazda 128gb mı peki, yoksa 64 gb mı?
  13. 0

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

fiyatlar çok iyi umarım bu şekilde devam edebilirsiniz, teşekkürler...
  14. 0

Yardım Redmi note 4x hakkında

Merhaba arkadaşlar kardeşime note 4x aldım gelen kılıf ve cam pekte hoşuma gitmedi hatta cam kenarlarda hiç oturmuyor var mı bir tavsiyeniz siz nasıl kullanıyorsunuz
  15. 0

Uygulama Hidden Settings v6.35

Zaten SwiftKey kullanıyorum şu altı kırmızı yazım düzeltme işine çözüm bulamadım bir türlü inşallah sıkıntı olmaz root yok bu arada
Üst Alt