Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de öyle tahmin etmiştim zaten, şimdilik custom rom düşünmüyorum garanti bitince bakacağım.
Ancak eu rom larda bile olmaması çok garip geldi, xposed modül var aslında ama root gerekli belki güncel değildir bilemiyorum.
1591868249
Rica ederim, şimdilik işimi görüyor bir sıkıntı yaşamıyorum...
Rica ederim uygulama yorumlarında kullanıcılar çözüm olduğunu paylaşmış ama forumlarda böyle bir konu yoktu hele ki bu forumda.
Ben de paylaşmak istedim, püf noktalara dikkat etmek lazım, bir şey daha eklemeyi unuttum, otomatik başlatma ve arka planda çalışma izni de vermeli.
Hikayemizle başlayalım (09.06.2020);
3 Yıldan fazla oldu Mi 5 kullanıyordum, 1 hafta önce Mi 9T aldım. Nedense bildirim sesleri biraz fazla gibi geldi, çalıştığım ortam biraz sessiz sanırım.
Bildirim sesini kısınca meğerse zil sesi de kısılıyormuş, Mi 5 de neden rahatsız olmadım bu durumdan...
only root seçeneğini seçiyorum hiçbir şey olmuyor telefonun içinde download içerisinde supersu yüklü
Buradan yazdığınız şeyle cihaz twrp yükledikten sonra takılsa bile yani boot loop olsa bile başka twrp yükleyerek sorunu aşabiliriz anlıyorum doğru mu? Benim derdim cihaza root atıp yüklediğim...
Reddit te birisi sormuş aynı şeyi, benimde aklıma ilk gelen acaba bu geçmiş verileri görebilmek için BL ağ geçidi olması şart mı?
Buna net bir cevap alsak da uğraşmasak güzel olur. Değilse diğer türlü wifi ağ geçidi ve termo metre alırdık bilseydik.
Ah ulan şayomi ah...
Mi Bluetooth Hygrometer...
Mijia Bluetooth Temperature & Humidity Meter
Ürünü ilk gördüğümde bayıldım ve araştırmalara başladım, aslında bu ürünü almamdaki en büyük etken sıcaklık değişimini zamana bağlı olarak grafiksel bir şekilde sunması idi ve tabi ki bir ağ geçidine ihtiyaç duymaması oldu.
Ürünü aliexpressten...
Merhaba arkadaşlar kardeşime note 4x aldım gelen kılıf ve cam pekte hoşuma gitmedi hatta cam kenarlarda hiç oturmuyor var mı bir tavsiyeniz siz nasıl kullanıyorsunuz