Yardım ZTE NUBİA z17 telefonda MIUI9 7.10.19 beta (weekly) ROM

seyfullah koıpuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
seyfullah
Cihazım
ZTE nubiaZ17
Konular
1
Romu İncelediğimde 'haftalık güncelleme alır' bilgisini görmüştüm. Ancak 4 aydır kullanmama rağmen henüz hiç bir güncelleme gelmedi sizce artık güncelleme olmadığı için mi yoksa telefon güncellemelere kapalı olduğu için mi? Bir de telefonda 'android 7.1.1' yüklü bu telefona oreo yükleyebilirmiyim?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Romu İncelediğimde 'haftalık güncelleme alır' bilgisini görmüştüm. Ancak 4 aydır kullanmama rağmen henüz hiç bir güncelleme gelmedi sizce artık güncelleme olmadığı için mi yoksa telefon güncellemelere kapalı olduğu için mi? Bir de telefonda 'android 7.1.1' yüklü bu telefona oreo yükleyebilirmiyim?
Hocam z17 için gizrom var onu yüklemeni tavsiye ederim.kardeşime bu romu yükledim bi sıkıntısı yok.nubia z17 de yazılım sıkıntısı var.zaman zamam stock roma güncelleme geliyor.gkobal rom bile yok z17 için

Oyla:

seyfullah koıpuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
seyfullah
Cihazım
ZTE nubiaZ17
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam z17 için gizrom var onu yüklemeni tavsiye ederim.kardeşime bu romu yükledim bi sıkıntısı yok.nubia z17 de yazılım sıkıntısı var.zaman zamam stock roma güncelleme geliyor.gkobal rom bile yok z17 için

Teşekkür ederim

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Teşekkür ederim
Ne demek hocam.şuan kullandığın romdan memnunsan devam etmeni tavsiye ederim hocam.çünkü yazılım sıkıntısı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu da,son çıkan stock güncelleme.stock rom kullananlar twrp den manuel yüklenmişler ama,customdan stock a geçiş sıkıntılı olabilir.o yüzden ne olur ne olmaz yedek almakta fayda var.yuvarlak içine alınmış yeri tıklayıp indirebilirsin.

Bu da xda,kaynak link.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt