Sohbet Zte nubia x rom atma yardım

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
E devlet e cihazın ismi ne olarak gözüküyor (eski telefonlardan bir model gözüküyorsa sadece IMEI tamiri yapılmış olabilir diyecem de işlemci yeni daha box çıkmadı ) fake rom olabilir (telefon hakkında kısmında rom ve telefon bilgilerini kontrol edin) güncelleme falan almaz
2 baktım tüm kodlar ve isimler tutuyor zte nubia sitesinde kayıt zte Turkcell T60 ile yapılmış

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Twrp yükleyip full sistem yedeği alıp güncellemeleri yüklemeyi deneyebilirsiniz imei gitme durumunda geri yuklemek için ama hiçbir şey garantili değil telefona uygun rom varsa her türlü yüklenir

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Twrp yükleyip full sistem yedeği alıp güncellemeleri yüklemeyi deneyebilirsiniz imei gitme durumunda geri yuklemek için ama hiçbir şey garantili değil telefona uygun rom varsa her türlü yüklenir
İşte o twrp den anlasam netten bakıp yapar mıyım yoksa kendi telefon üzerinden mi kursam teli kapatıp güç tuşu artı ses tuşunu basıp oradan yapsam mı işte sorun bu olur mu IMEI gider mi bunları öğrenmek istiyorum aslında

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
İşte o twrp den anlasam netten bakıp yapar mıyım yoksa kendi telefon üzerinden mi kursam teli kapatıp güç tuşu artı ses tuşunu basıp oradan yapsam mı işte sorun bu olur mu IMEI gider mi bunları öğrenmek istiyorum aslında
Hocam sen yazılan yorumları okumuyorsun sanırım? Bi önceki yorumda olayı anlattım sana ama sen hala tatmin olmamışsın.tutturmuşsun imei vs.satıcınla görüş ona güncellet madem bu kadar çok istiyorsun yada hiç güncelleme

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Hocam sen yazılan yorumları okumuyorsun sanırım? Bi önceki yorumda olayı anlattım sana ama sen hala tatmin olmamışsın.tutturmuşsun imei vs.satıcınla görüş ona güncellet madem bu kadar çok istiyorsun yada hiç güncelleme
Hocam anlattım dediğiniz trwp yap yada güncelleme ye bas ile olmuyor işte ben güncelleme kapalı girilmiyor trwp kullanmayı bilmiyorum diyorum siz istiyorsunuz ki yada baska yerde yorum yazanlar ya dedim ya trwp işte yap benim konunun ilk başında sorduğum gibi kuruluyor mu buna benzer yada bu cihaza bu şekilde rom atan oldumu atarsam IMEI gidermi konuyu rica ediyorum iyi okuyun bana ne ile atarım tarif edin program adı verin demedim bilgisi olan biri varsa diye ara ara yazıyorum güncel kalsın diye okadar başta yazdığım şeyi tekrar yazıyorum ben rom dosyasını telefona atıp telefonu kapattıp güç ve ses tuşuna basıp oradan bu cihaza yükleme yapa bilir miyim yaparsam IMEI gidermi biliyorsanız bunu söyleyin lütfen insanları kışkırtan mesajlar atmayın satıcına sor kurdur gibi

Son düzenleme:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam.harf harf mi yazayım.o bahsettiğin v20 midir onu indir. Ayarlardan yada uygulaması varsa güncelleyiciyi aç.seçenek tuşuna bas ve güncelleme paketini seç i tıkla.dosya yöneticisi açılacak.o indirdiğin v20 yi seç okeyle bukadar.gitmez imeilerin.

Ayrıca bi tane ekran resmin yok nasıl yardım edelim sana.güncelleyici programı elbet vardır.ses kısma+power tuşuna basınca stock twrp açılması lazım,aynı işlemi ordan da yapabilirsin.install yada select zip packet diye bişey çıkar

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Hocam.harf harf mi yazayım.o bahsettiğin v20 midir onu indir. Ayarlardan yada uygulaması varsa güncelleyiciyi aç.seçenek tuşuna bas ve güncelleme paketini seç i tıkla.dosya yöneticisi açılacak.o indirdiğin v20 yi seç okeyle bukadar.gitmez imeilerin.

Ayrıca bi tane ekran resmin yok nasıl yardım edelim sana.güncelleyici programı elbet vardır.ses kısma+power tuşuna basınca stock twrp açılması lazım,aynı işlemi ordan da yapabilirsin.install yada select zip packet diye bişey çıkar
Teşekkürler denicem

Üst Alt