Sohbet Zte nubia x rom atma yardım

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Selam herkese zte nubia x aldım bana göre harika telefon ama hala global rom yok bendeki sürüm v2.19 yeni sürüm ise v2.20 bunu kırmak istiyorum telefon hafızası na atıp telefonu kapatıp güç tuşu arti ses tuşu ile açıp oradan kurulur mu nette bazi zte modeller için bunu buldum ama zte nubia x için bulamadım arti bana veren kişi IMEI atmış telefona ve alınca silinir mi diye yanında fabrika ayarina getirdim silinmedi IMEI rom yuklesen bile silinmez dedi sistem içine yazdım falan gibi birşeyler dedi bu ikisi hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam sistem güncellemesi menüsüne girip kontrol ettiğinde güncelleme var diyorsa indirip ordaki adımları takip ederek yükleyebilirsin.twrp varsa da romu indirip wipe yapmadan install diyerek yükleyebilirsin ama şuan yüklü olan yazılımdan memnunsan bence hiç değiştirme

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sistem güncellemesi menüsüne girip kontrol ettiğinde güncelleme var diyorsa indirip ordaki adımları takip ederek yükleyebilirsin.twrp varsa da romu indirip wipe yapmadan install diyerek yükleyebilirsin ama şuan yüklü olan yazılımdan memnunsan bence hiç değiştirme
Oraya girmiyor hocam bence kilitli orası Google Play yok bu telefonlarda normalde fabrika ayarina getirsem de IMEI ve Google Play gitmiyor hata olmasın diye kapalı galiba dedigi bir yazılım varmı sizce üst sürümü kursam da IMEI silinmez mi bu arada twrp yok ama dediğim gibi telefon hafızası na atıp kurma var nette zte için bir kaç model için öyle kursam çöker mi diye bakmadım bile o menü varmı diye bunu buldum nette
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar trwp yada root gibi şeylerden anlamıyorum yukarıda yazdığım yönetim ile kura bilir miyim bunu kurarsam IMEI gidermi

Ekli dosyalar

• IMG_20190115_190523.jpg
    IMG_20190115_190523.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Bilgisi olan varmı başka arkadaşlar

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bilgisi olan varmı başka arkadaşlar
Hocam yanlış anlama da bazı konular hakkında pek bilgin yok anladığım kadarıyla?neden bu teli aldığını merak ettim açıkçası?daha basit yani uğraştırmayan bi cihaz alabilirdin o paraya normal bi tekno mağazadan?ben kardeşime aldım z17.bl kilidini kendim açtım twrp yi kendim yükledim güncellemeleri kendim yaptım.tabi bunları araştırarak yaptım.bence xda sitesine bakman gerek.orda cihazın için her türlü güncel bilgiyi bulabilirsin

Oraya girmiyor hocam bence kilitli orası Google Play yok bu telefonlarda normalde fabrika ayarina getirsem de IMEI ve Google Play gitmiyor hata olmasın diye kapalı galiba dedigi bir yazılım varmı sizce üst sürümü kursam da IMEI silinmez mi bu arada twrp yok ama dediğim gibi telefon hafızası na atıp kurma var nette zte için bir kaç model için öyle kursam çöker mi diye bakmadım bile o menü varmı diye bunu buldum nette

Arkadaşlar trwp yada root gibi şeylerden anlamıyorum yukarıda yazdığım yönetim ile kura bilir miyim bunu kurarsam IMEI gidermi

Hocam eklediğin resimde herhangi bi custom rom kurmayı anlatmış. Twrp ye girip fabrika ayarı format daha ve rom flaşlama olayını anlatmış.sen sanırım kullandığın romun bi üst versiyonunu kuracaksın.ayarlardan sistem güncelleme menüsüne girip güncelleme paketini seç deyip indirdiğin bi üst versiyonu seçmen gerek.verdiğin bilgiler doğruysa bu şekilde olur.

Son düzenleme:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
xiaomi den aldığım telefon modelleri mi4-mi5-mi6-mi8 diyer markalar dan ise birkaç model daha bu telefonun modeli hosuma gitti mi8 i arkadaş sattım bunu aldim donanım çok güzel tabi daha global rom yok çıkınca asıl iyi olur herhalde ben oyun oynamam ama boş vaktimde bazen film izlerim full ekran olması cezbetti en başta diye bilirim teşekkürler yardım etmeye çalıştığıniz için ama bana IMEI silinir mi silinmez mi onun bilgisini veren biriside olsa iyi olur rom kurmak için daha bilgi sahibi olmam gerek anlaşılan

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Güncel

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
ZTE nubia X Snapdragon 845 işlemci kullanmıyor mu ona imei attıysa devrim yapmış haberi mi yok ota dan güncelleme gelmediyse kendiniz yapmaya çalışmayın cihazla ilgili çok fazla bilgi yok xda formunda bile

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
ZTE nubia X Snapdragon 845 işlemci kullanmıyor mu ona imei attıysa devrim yapmış haberi mi yok ota dan güncelleme gelmediyse kendiniz yapmaya çalışmayın cihazla ilgili çok fazla bilgi yok xda formunda bile
Evet 845 kullanıyor ve e-devlet ten bizzat kendim baktım kayıtlı ne yaparsan yap silinmez dedi ama işte yüklerden gider diye soruyorum emin olamadım ota da güncelleme yok çünkü orayi kilitlemiş oraya girmiyor telefon

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
E devlet e cihazın ismi ne olarak gözüküyor (eski telefonlardan bir model gözüküyorsa sadece IMEI tamiri yapılmış olabilir diyecem de işlemci yeni daha box çıkmadı ) fake rom olabilir (telefon hakkında kısmında rom ve telefon bilgilerini kontrol edin) güncelleme falan almaz

Üst Alt