valla hocam ne yalan söyleyeyim miui tabanlı mı bilmiyorum ama adını duydum birkaç yerden güzele benziyorduMIUI tabanliysa olur, bakarım sağolun
Aosp rom kendisi. MIUI tabanlı değil.valla hocam ne yalan söyleyeyim miui tabanlı mı bilmiyorum ama adını duydum birkaç yerden güzele benziyordu
Redmi 8 için hiçbir custom rom mevcut olmadığından custom romlarla küs durumdayım resmen![]()
Tez zamanda yeniye geçersiniz umarım. O cihaza IMEI repair yapmıştım. Çok takılan bir telefondu.valla hocam ne yalan söyleyeyim miui tabanlı mı bilmiyorum ama adını duydum birkaç yerden güzele benziyordu
Redmi 8 için hiçbir custom rom mevcut olmadığından custom romlarla küs durumdayım resmen![]()
Evet hocam A10 tabanlı olan son sürümü istediniz. En yüksek performansı da bu romda alırsınız zaten.ama verdiğiniz link miui 12 indirdim tam kuracakken farkettimb Lim0n
pil kullanım durumu nedir acabaEvet hocam A10 tabanlı olan son sürümü istediniz. En yüksek performansı da bu romda alırsınız zaten.
Ben 9T Pro da 7 saat alıyorumpil kullanım durumu nedir acaba
umarimTez zamanda yeniye geçersiniz umarım. O cihaza IMEI repair yapmıştım. Çok takılan bir telefondu.