Telefonumun Zil Sesi Değişmiyor Napmalıyım Yardım Edin
Uchiha Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Uchiha Cihazım SYROX Yaş 17 Konum İstanbul Katılım 3 Mart 2019 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 22 Eylül 2019 #1 Telefonumun Zil Sesi Değişmiyor Napmalıyım Yardım Edin
HiddeNKinG Administration Yönetici Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hasan Özkan Cihazım Xiaomi 13 Meslek Uçak Tek. Konum Kocaeli, Turkey Katılım 30 Nisan 2014 Konular 1.252 Mesajlar 9.735 Çözümler 25 Tepkime puanı 13.645 Puanları 438 23 Eylül 2019 #2 Ne yapıyorsunuzda değişmiyor daha acıklayıcı yazarsanız yardım edecek arkadaşlar için daha iyi olacaktır.
Ne yapıyorsunuzda değişmiyor daha acıklayıcı yazarsanız yardım edecek arkadaşlar için daha iyi olacaktır.
İsmailer Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım İsmail Cihazım K20pro Meslek Bankacı Konum Bursa Katılım 23 Ekim 2019 Konular 5 Mesajlar 120 Tepkime puanı 28 Puanları 28 16 Temmuz 2024 #3 Uchiha' Alıntı: Telefonumun Zil Sesi Değişmiyor Napmalıyım Yardım Edin Genişletmek için tıkla ... Ben fabrika ayarlarına sıfırlayıp düzeltebildim
Uchiha' Alıntı: Telefonumun Zil Sesi Değişmiyor Napmalıyım Yardım Edin Genişletmek için tıkla ... Ben fabrika ayarlarına sıfırlayıp düzeltebildim
Security Developer ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ Yönetici Destek Ekibi Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ Cihazım Xiaomi, Huawei Meslek Whatever Konum Alaska Katılım 4 Nisan 2022 Konular 28 Mesajlar 1.049 Çözümler 11 Tepkime puanı 709 Puanları 128 16 Temmuz 2024 #4 İsmailer' Alıntı: Ben fabrika ayarlarına sıfırlayıp düzeltebildim Genişletmek için tıkla ... Cihazı fabrika ayarlarına döndermenize gerek yoktu. Bu sorunu yaşanlar müzik uygulaması güncellemesini kaldırması yeterlidir.
İsmailer' Alıntı: Ben fabrika ayarlarına sıfırlayıp düzeltebildim Genişletmek için tıkla ... Cihazı fabrika ayarlarına döndermenize gerek yoktu. Bu sorunu yaşanlar müzik uygulaması güncellemesini kaldırması yeterlidir.