ketaris Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım kevork Cihazım muratoğlu Yaş 56 Konum antalya Katılım 12 Ocak 2016 Konular 1 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Puanları 1 9 Eylül 2016 #1 cihazım v8 e geçtikten sonra istediğim zil sesini dinleyerek atayamıyorum yardımcı olabilecek var mı?redmi note 2
cihazım v8 e geçtikten sonra istediğim zil sesini dinleyerek atayamıyorum yardımcı olabilecek var mı?redmi note 2
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 9 Eylül 2016 #2 ketaris' Alıntı: cihazım v8 e geçtikten sonra istediğim zil sesini dinleyerek atayamıyorum yardımcı olabilecek var mı?redmi note 2 Genişletmek için tıkla ... Eski Sürüm Kullanıyorsanız, Yeni Sürümlerden Birini Yükleyin. Yeni Sürümlerde Bu Sorunu Çözmüşlerdi. Oyla: Oyla 0 Downvote
ketaris' Alıntı: cihazım v8 e geçtikten sonra istediğim zil sesini dinleyerek atayamıyorum yardımcı olabilecek var mı?redmi note 2 Genişletmek için tıkla ... Eski Sürüm Kullanıyorsanız, Yeni Sürümlerden Birini Yükleyin. Yeni Sürümlerde Bu Sorunu Çözmüşlerdi.
ketaris Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım kevork Cihazım muratoğlu Yaş 56 Konum antalya Katılım 12 Ocak 2016 Konular 1 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Puanları 1 9 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 en son sürüm v.8.0.1.0 kendi zil sesimi seçiyorum ama dinyerek olmuyor..cihazın seslerinde sorun yok... Oyla: Oyla 0 Downvote
en son sürüm v.8.0.1.0 kendi zil sesimi seçiyorum ama dinyerek olmuyor..cihazın seslerinde sorun yok...
MÜŞAVİR S.M.M.M. Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Y Cihazım POCO M3 4/64 Meslek SMMM Yaş 49 Konum Ankara Katılım 15 Nisan 2016 Konular 36 Mesajlar 408 Çözümler 2 Tepkime puanı 189 Puanları 58 9 Eylül 2016 #4 ketaris' Alıntı: en son sürüm v.8.0.1.0 kendi zil sesimi seçiyorum ama dinyerek olmuyor..cihazın seslerinde sorun yok... Genişletmek için tıkla ... Dev. sürüm kullanıyorum, öyle bir sorun yok. Bir ara kullandığım sürümde (hangisiydi hatırlamıyorum) vardı. Oyla: Oyla 0 Downvote
ketaris' Alıntı: en son sürüm v.8.0.1.0 kendi zil sesimi seçiyorum ama dinyerek olmuyor..cihazın seslerinde sorun yok... Genişletmek için tıkla ... Dev. sürüm kullanıyorum, öyle bir sorun yok. Bir ara kullandığım sürümde (hangisiydi hatırlamıyorum) vardı.
ketaris Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım kevork Cihazım muratoğlu Yaş 56 Konum antalya Katılım 12 Ocak 2016 Konular 1 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Puanları 1 9 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 8.0.1.0 global kullanıyorum zil sesi seç dediğimde v7 de klasörler çıkıyordu ben ordan seçtiğimde zil seslerini dinleyip seçebiliyordum..şimdi direk zil sesleri çıkıyor ve dinleyemeden seçmek zorundayım.. Son düzenleme: 9 Eylül 2016 Oyla: Oyla 0 Downvote
8.0.1.0 global kullanıyorum zil sesi seç dediğimde v7 de klasörler çıkıyordu ben ordan seçtiğimde zil seslerini dinleyip seçebiliyordum..şimdi direk zil sesleri çıkıyor ve dinleyemeden seçmek zorundayım..