Sohbet Zamane çocukları

• Konbuyu başlatan altan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 580

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Yeni nesil cidden ne istediğini bilmiyor sanırım az önce kızım internetten beğenmediği kılıfı stantdan aldı hemde iki katı fiyat yahu daha o günü Çin'den daha ucuza alacağım dedim almadı hey gidi zaman drunk~~

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Çocuklara neden dıye sormamak lazım.. :)

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Aslında burada çocuklara suç bulmamak lazım, tabi çocuktan kastınız hangi yaş aralığı bilmiyorum fakat daha küçük yaşlardan başlayan bir manipülasyonla büyüyorlar. Televizyonlarda gösterilen her şey küçük çocukların davranış ve düşüncelerini sonuna kadar etkiliyor, hatta yönlendiriyor. Hal böyle olunca yönelimler de değişiyor. İlgiler farklı noktalara çekiliyor. Kızınız da o anda standın cazibesine kapılarak bir anda eline almıştır. Dediğim gibi yönlendiriliyoruz :) Biraz psikoloji eğilimim olduğundan bu noktadan konuyu ele aldım garip gelmiş olabilir :D

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasadaki pişmiş tezgahtar da abi Çin'den gelenler çok kötü diyor la bebe sanki reyonunda amerikan kılıf satıyor :)

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında burada çocuklara suç bulmamak lazım, tabi çocuktan kastınız hangi yaş aralığı bilmiyorum fakat daha küçük yaşlardan başlayan bir manipülasyonla büyüyorlar. Televizyonlarda gösterilen her şey küçük çocukların davranış ve düşüncelerini sonuna kadar etkiliyor, hatta yönlendiriyor. Hal böyle olunca yönelimler de değişiyor. İlgiler farklı noktalara çekiliyor. Kızınız da o anda standın cazibesine kapılarak bir anda eline almıştır. Dediğim gibi yönlendiriliyoruz :) Biraz psikoloji eğilimim olduğundan bu noktadan konuyu ele aldım garip gelmiş olabilir :D
14 yaşında gerçi de babalarının gözünde hiç büyümüyorlar :)

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Kasadaki pişmiş tezgahtar da abi Çin'den gelenler çok kötü diyor la bebe sanki reyonunda amerikan kılıf satıyor :)

gecmıs olsun oncelıkle genç nesil ne yazık ki böyle diziler filimler hayatlarında o kadar çok alan alıyorkı o hayatı gerçek hayat sanıyorlar sımge kamera şarkısı bunun en güzel orneklerınden bırısı .

Hollywood Bollywood kimilerine umut
Herkesin yaşamı bir film seyret unut
Kimisinin dizileri filmleri uyutuyor
Realite acıtıyor sonra.

Üst Alt