Yardım Yüz Tanima

kerem.355

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Red mi note7
Konular
5
Arkadasimla ayni zamanda aldik telefonlarimizi guncelledik birlikte onun sunucuda turkiye de onda yuz tanima var benim cihazimda yok

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Aralarinda fark varmi bolgeyi telefon yeni bolgeyi hindistan yaptim 3.5.0 geldi bana ve suan yuklu
Avrupa sürüm globalin biraz daha modifiye edilmiş hali deniyor. Tam fark nedir, Avrupa ROM'a sahip kullanıcılara sormak lazım. Belki göze çarpan birşeyler vardır. ;) :?

Oyla:

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Avrupa sürüm globalin biraz daha modifiye edilmiş hali deniyor. Tam fark nedir, Avrupa ROM'a sahip kullanıcılara sormak lazım. Belki göze çarpan birşeyler vardır. ;) :?
Bölgeyi değiştirince Türkiye'ye gelmemiş güncelleme Hindistan yapinca geliyor mi ? Benimki PFGEUXM

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Bölgeyi değiştirince Türkiye'ye gelmemiş güncelleme Hindistan yapinca geliyor mi ? Benimki PFGEUXM
Ben manuel olarak yaptım. Güncelleme gelmesini beklemedim. Bölge değiştirince değişik uygulamalar yüklüyor telefon. Onun için gerek duymadım. Ha, beklesem gelir miydi bilmem ama ben şansa bırakamadım kısaca işimi. Siz de benimle aynı şeklide yapabilir veyahut bölge değiştirip/değiştirmeyip güncellemenin size gelmesini bekleyebilirsiniz. :)

Oyla:
Üst Alt