Yardım Yurtdışından mi 10 pro aldım hat çekmiyor neler yapılabilir

Yusuf765

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v11.0.4.0
Telefon Modeli
Mi 10 pro 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yurtdışından mi 10 pro 5g aldım benim kuzende miui Türkiye sayfasını biliyodu buraya yönlendirdi ben yeniyim burda abilerim yardımcı olur musunuz ne yapabiliriz 7.000 TL ye aldım tablet gibi kullanmak istemiyorum

Yusuf765

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hepsini denedim 4.5g ye aldım 3g ye aldım çekmiyor
Bizde IMEI den kaynaklı düşünüyoruz ne yapabiliriz ben yazılım rom atmayı felan beceririm ama sorun IMEI se hiç bilmiyorum yardımcı olun lütfen

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Bizde IMEI den kaynaklı düşünüyoruz ne yapabiliriz ben yazılım rom atmayı felan beceririm ama sorun IMEI se hiç bilmiyorum yardımcı olun lütfen
Hocam bu yöntemi deneyin bir de olmazsa bilen birine IMEI attırmanız lazım

Ayarlar / Telefon hakkında / Tüm özellikler / Dahili depolama nın üzerine 4 5 kere basın
Test ekranı geldiğinde sim kartınız hangi slotta ise ona basın. Telefon bilgileri 1e basın.
aşağıda mobil radyo gücünün üstünde "LTE/TD-SCDMA/UMTS" seçeneği aktif edin

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

IMEI ile alakalı değil, her Sim yuvası için 4 ay yasal kullanım süreniz var. Ayarlar-Sim kart ayarlarında 4g,3g olması lazım,kurcalayin biraz...

Oyla:

Yusuf765

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
26
IMEI ile alakalı değil, her Sim yuvası için 4 ay yasal kullanım süreniz var. Ayarlar-Sim kart ayarlarında 4g,3g olması lazım,kurcalayin biraz...
Hocam peki 4 ay yasal kullanım süresi dolunca nolcak e-devletten sorgulattim kayıtlı değil IMEI burda 8.500 TL bende abim yurtdışında calisiyodu ona getirttim IMEI kayıtlı değil hiçbir türden hat çekmiyor her iki yuvayida denedim
Bende şuan mi 8 se var Xiaomi teknik servise yaptırdım yazılımını IMEI sini felan şuan sıkıntısız kullanıyorum ama mi 10 pro 5g yi sordum IMEI atabilirmisiniz diye henüz o modele IMEI atmayı deneyen yok dedi bende atabilirmiyim bilmiyorum hiçbir bilgim yok o modelle dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu yöntemi deneyin bir de olmazsa bilen birine IMEI attırmanız lazım

Ayarlar / Telefon hakkında / Tüm özellikler / Dahili depolama nın üzerine 4 5 kere basın
Test ekranı geldiğinde sim kartınız hangi slotta ise ona basın. Telefon bilgileri 1e basın.
aşağıda mobil radyo gücünün üstünde "LTE/TD-SCDMA/UMTS" seçeneği aktif edin
Hocam olmuyor dediğinizi yaptım yeniden başlattım başka hat denedim olmuyor webtekno da Lütfi karacaya yazdim shiftdelete de hakkı alkana yazdim hepside IMEI değiştir düzelir dedi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam peki 4 ay yasal kullanım süresi dolunca nolcak e-devletten sorgulattim kayıtlı değil IMEI burda 8.500 TL bende abim yurtdışında calisiyodu ona getirttim IMEI kayıtlı değil hiçbir türden hat çekmiyor her iki yuvayida denedim
Bende şuan mi 8 se var Xiaomi teknik servise yaptırdım yazılımını IMEI sini felan şuan sıkıntısız kullanıyorum ama mi 10 pro 5g yi sordum IMEI atabilirmisiniz diye henüz o modele IMEI atmayı deneyen yok dedi bende atabilirmiyim bilmiyorum hiçbir bilgim yok o modelle dedi

4 ay uzun bir süre,o süre sonunda yöntem bulunur merak etme Yes~~

Sen BL kilidini açık tut gerisi kolay...

Oyla:

Yusuf765

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
26
4 ay uzun bir süre,o süre sonunda yöntem bulunur merak etme Yes~~

Sen BL kilidini açık tut gerisi kolay...
Hocam 4 ayın dolmasını beklemeyip şimdi yapıp sıkıntısız kullansak daha iyi degilmi hem bootloader kilidini açma başvurusunda bulundum 168 saat bekleme süresi verdi

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam olmuyor dediğinizi yaptım yeniden başlattım başka hat denedim olmuyor webtekno da Lütfi karacaya yazdim shiftdelete de hakkı alkana yazdim hepside IMEI değiştir düzelir dedi

Bootloader kilidini açtıkdan sonra işinin ehli birisine IMEI attırabilirsiniz hocam.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam 4 ayın dolmasını beklemeyip şimdi yapıp sıkıntısız kullansak daha iyi degilmi hem bootloader kilidini açma başvurusunda bulundum 168 saat bekleme süresi verdi
Hocam telefon sim kartınızı okumuyorsa nasıl Bootloader Kilidi açmak için başvuru yapabildiniz? Bootloader Kilidi için başvuru yaparken mobil veri hesap eklemeniz gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt