Yardım Yurtdışına otomatik sms atılıyor

mitone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 6x
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11 EU ROM 11.0.3.0PDCCNXM (Stabil)
Telefon Modeli
Mİ 6x
Bootloader Kilidi
Açık
Hocalarım kolay gelsin cihazım Mi 6X

Özellikle son zamanlar telefonumu kapatıp yeniden başlattığım zaman cihazımda "cihazı bul sim kartı etkinleştirmeye çalışıyor" diye bir bildirim geliyordu sanırım.
Bundan bir süre sonra "Cihazı Bul Sim kart etkinleştirilemedi" diye hata veriyor.
Fakat bu hataya rağmen sms atışlarımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. (aynı şekilde telefon aramalarımda da bir sorunla karşılaşmadım)
Faturama baktıktan sonra yurt dışına sms gönderildiğini öğrendim fakat sms uygulamasına girip baktığımda yabancı bir numaraya gönderilmiş mesaj gözükmüyor. Sanırım telefonu yeniden başlattığımda sim kartı etkinleştirmeye çalışırken gizliden yabancı numaraya sms gönderiyor.
Bu sorunu nasıl çözeceğim sanırım tek bende böyle oluyor

Ekli dosyalar

• IMG_20200212_114114.jpg
    IMG_20200212_114114.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 28

KadoReyz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kado
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
Hayır kullanamazsınız
Teşekkür ederim. Telefonumda henüz mi hesabı yok. Açmadan önce sormak istemiştim. Kaldı ki herkeste bu SIM etkinleştirme sorunu yaşanacak diye bir şey yok değil mi? İlk mesajda veya sim değişince de sunucu bağlantısı kurulur ve belirtilen özellikleri kullanabiliriz

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkür ederim. Telefonumda henüz mi hesabı yok. Açmadan önce sormak istemiştim. Kaldı ki herkeste bu SIM etkinleştirme sorunu yaşanacak diye bir şey yok değil mi? İlk mesajda veya sim değişince de sunucu bağlantısı kurulur ve belirtilen özellikleri kullanabiliriz
Evet. Pek çok cihazda sorunsuz şekilde etkinleştirme tamamlanıyor.

Oyla:
Üst Alt