Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruYurtdışı ve IMEI Atılmış Redmi Note 9'u MIUI 13'e Güncellemek
Emin olmak için soracağım. Ben bu cihazı bir kez ayarlardan MIUI 13'e güncelledim ve brick oldu. Telefoncuya unbrick ettirdik. Şimdi güncellemeyi ayarlar yerine Fastboot üzerinden yaparsam ve Mi Flash'ta CLEAN ALL'u işaretlersem brick olmayacak, doğru mu? Ekstra bir işleme gerek yok.
Emin olmak için soracağım. Ben bu cihazı bir kez ayarlardan MIUI 13'e güncelledim ve brick oldu. Telefoncuya unbrick ettirdik. Şimdi güncellemeyi ayarlar yerine Fastboot üzerinden yaparsam ve Mi Flash'ta CLEAN ALL'u işaretlersem brick olmayacak, doğru mu? Ekstra bir işleme gerek yok.
CLEAN ALL konusu İmei' nin silinmemesi ile ilgili bir konu, brick ile değil, karıştırma birbirine. Yanlış, telefonuna uygun olmayan bozuk bir Rom yüklersen tabii ki telefonun BRİCK olur.
Brick olur kardeşim sen bu yazılanlara bakma bilip bilmeden fikir belirtenlerle dolmuş yine. Redmi note 9 miui 13 güncellemesi ile brick oluyor, hangi şekilde yüklersen yükle farketmiyor sadece modem dosyasını 12.5 sürümündeki ile değiştirip fastboot rom ile kurabiliyorsun bunun konusunuda açtım ama cihaz stabil olmuyor volte çalışmıyor şebeke zayıf çekiyor. O yüzden 12.5 da kalman daha iyi olucak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunun dışında miui 13 harici rom kurmak istersen fastboot ile yukarıda yazılanlara göre rom kurabilirsin