Yardım Yurtdisi telefonu turkiyeye kargolatma

sacuvedat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vedat
Cihazım
Lg g2
Konular
1
Merhabalar,
banggood dan mi6 64gb aldim rusyada arkadaşımın adresine gonderdim. O bana aralik ayinda turkiye ye gelemicegini soyledi ve bana kargolamak istiyor telefonu(hızlı ulasmasi adina). Turkiyede gumruge takilmamasi icin nasil paketleme yaptirabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Merhabalar,
banggood dan mi6 64gb aldim rusyada arkadaşımın adresine gonderdim. O bana aralik ayinda turkiye ye gelemicegini soyledi ve bana kargolamak istiyor telefonu(hızlı ulasmasi adina). Turkiyede gumruge takilmamasi icin nasil paketleme yaptirabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.
Takılma ihtimali çok yüksek hocam bence büyük risk |(

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhabalar,
Gümrükten geçmez hocam geçen, ürünler satıcılar tarafından hediye ve fiyatını düşük göstererek geçiyor buda düşük bir ihtimal gümrük memurları ile alakalı durum bu geçen cihazlar tamamen gümrük memurlarının önemsemediklerini için geçiyor hele şu durumda güvenlik tedbirleri arttırılmışken arkadaşınızın gelirken getirmesi daha doğru olur.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam bence gürcistan da buluşun ordan elden al cihazı.gürcistan a 15 tl verip giriyorsun :)

Oyla:

sacuvedat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vedat
Cihazım
Lg g2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gümrükten geçmez hocam geçen, ürünler satıcılar tarafından hediye ve fiyatını düşük göstererek geçiyor buda düşük bir ihtimal gümrük memurları ile alakalı durum bu geçen cihazlar tamamen gümrük memurlarının önemsemediklerini için geçiyor hele şu durumda güvenlik tedbirleri arttırılmışken arkadaşınızın gelirken getirmesi daha doğru olur.
Farkli sekillerde paketleme yapip sorunsuz takilmadan teslim alan arkadaslar olmus da .sansimi denemek istiyorum ben de(yontemini bulabilirsem tabi) :)

Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Farkli sekillerde paketleme yapip sorunsuz takilmadan teslim alan arkadaslar olmus da .sansimi denemek istiyorum ben de(yontemini bulabilirsem tabi) :)
harici hard disk kutusunun içine koysun hocam cihazı. boş hard disk kutuları satılıyor metal onlardan alın içine koyun
en sağlamı bu..

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt