Yardım Yurtdışı telefon esim olayı

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İOS 18.01.0
Telefon Modeli
İPhone 12
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba ben ios bir cihaza geçtim xiaomiden fakat bu telefon yarın kapanacak esime geçeceğim ama aklıma takıldı ben şimdi yarın e sime geçince 1 ay sonra yılbasinda esim yenilenip 4 ay mı devam edecek yoksa 3 ay mı kullanacağım çünkü yarın başlarsam Aralık 31 e kadar 1 ay var neredeyse ve öyle mi devam edecek yoksa e sim sıfırlanıp 4 ay süreden mi başlayacak teşekkür ederim

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Arkadaşlar merhaba ben ios bir cihaza geçtim xiaomiden fakat bu telefon yarın kapanacak esime geçeceğim ama aklıma takıldı ben şimdi yarın e sime geçince 1 ay sonra yılbasinda esim yenilenip 4 ay mı devam edecek yoksa 3 ay mı kullanacağım çünkü yarın başlarsam Aralık 31 e kadar 1 ay var neredeyse ve öyle mi devam edecek yoksa e sim sıfırlanıp 4 ay süreden mi başlayacak teşekkür ederim

E-sim ile sim 2 yuvası aynı yani 3x4 ay değil 2x4 ay oluyor.

Oyla:

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E-sim ile sim 2 yuvası aynı yani 3x4 ay değil 2x4 ay oluyor.
Hocam onu biliyorum zaten telefonda 1 sim girişi var birde e sim var şimdi ben yarın e sime geçeceğim yılbaşına kadar 40 gün falan kullanıcam bu 40 gün kullandığım yılbaşında sıfırlanıyormu yoksa e sim 40 günden mi devam edecek yani 4 ay degil yaklaşık 3 ay mı kullanaxagım e sim sıfırlanıyor diye biliyorum yılbaşında süresi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam onu biliyorum zaten telefonda 1 sim girişi var birde e sim var şimdi ben yarın e sime geçeceğim yılbaşına kadar 40 gün falan kullanıcam bu 40 gün kullandığım yılbaşında sıfırlanıyormu yoksa e sim 40 günden mi devam edecek yani 4 ay degil yaklaşık 3 ay mı kullanaxagım e sim sıfırlanıyor diye biliyorum yılbaşında süresi
Yılbaşından sonra sıfırlanıyor ve 4 ay daha kullanabiliyorsunuz.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
yılbaşından sonra sıfırlanmadığını düşünsene hocam şenlik havası :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
yılbaşından sonra sıfırlanmadığını düşünsene hocam şenlik havası :)

Aslında ilk mesajı yazarken aklımdan geçen tam da bu yazdığınızdı hocam facepalm~~

Kötüyü çağırmayalım diye yazmadım ama bu yıl içerisinde çok fazla değişiklik yaptılar umarım değiştirecekleri şeylerden biri de bu olmaz...

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
düşürebilirler ama kapatırlarsa saçma olur çünkü yurt dışından insanlar geliyor her sınırdan geçen imei kaydı yapacak değil ya düşünsenize tatil için türkiye yi seçtin 1 ay kalıp gidecen misal ee telefon çalışmıyor çalışması için 1000 dolar verecen :D havalimanından çıkmadan uçaga binip başka yere gider

Oyla:
Üst Alt