Soru Yurtdışı sahibinden üzerinden mi9t pro 128gb

halil3230

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
İphone 6s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v9.6.0.0
Telefon Modeli
İphone 6s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar öncelikle Selamûn Aleykûm herkese yeni cihaz alıcam ama en fazla 3000 tl mi 9t 128gb alıcam dedim ve sahibinden üzerinden mi9tpro 128gb modelini 2950 gibi bir fiyata buldum adama sorular sordum adama şey sordum cihaz sıfırmı dedim adam kapalı kutu dedi bootloader kilidi kırılacak dedi bende şüphelendim ve şunu sordum imei kaydını ben mi yaptırıcam siz mi yaptırıyorsunuz dedim o da biz yaptırıyoruz dedi toplam 2950 tl dedi sizce tuhaf değilmi yurtdışı fiyatına bakıyorum 2100-2300 tl civarı ve imei yaptırırsak 1500 tl oradan toplam 3600-4000 tl gibi birşey şüphelendim sizce burada bir bit yeniği olabilirmi şunu da unutmadan belirteyim ben kapıda ödeme yapıcam havale ile görmeden almak istemiyorum yapabilme şansım varmı ve bootloader denilen işlem yapılırken cihaz çıkarılması gerekiyormu ve zararlı birşey mi bu başıma sorun vs.. açarmı ??

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Aynen katılıyorum hocam imei kaydını kaç liraya yapıyorlar bir bilgin varmı hemen yaptırmayacağım zaten

Cihazdan cihaza değişiyor hocam bilmiyorum ama en fazla 150 tl olur. Dediğim gibi acele etmeyin imei için.

Oyla:

Sobriquets

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Mi8
Konular
9
Ben DonanımHaber üzerinden 2750 TL'ye almıştım, orda bir satıcı arkadaşımız güvenilir almak isterseniz ondan verebilirsiniz. Satıcı ismi

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Mi 9T pro 2600 TL civarındaydı. Dolar kurunun 10-15 kuruş artmasından sonra 2650 oldu. Sonra 2700 oldu. Şuanki fiyat. Kayıtlı diyor ama kayıtlı olmasa bile uygun

Satıcı ile alakam yok. Cihaz almak için araştırırken buldum. Alan eden çok kargo fişleri olsun alanların cihaz fotoları olsun paylaşım yapan dolu. Ama kontrollü ödeme yapmıyor. 10-15 gün PTT nin bana parayı göndermesini bekleyemem diyor

Oyla:
Üst Alt