Soru Yurtdışı sahibinden üzerinden mi9t pro 128gb

halil3230

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
İphone 6s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v9.6.0.0
Telefon Modeli
İphone 6s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar öncelikle Selamûn Aleykûm herkese yeni cihaz alıcam ama en fazla 3000 tl mi 9t 128gb alıcam dedim ve sahibinden üzerinden mi9tpro 128gb modelini 2950 gibi bir fiyata buldum adama sorular sordum adama şey sordum cihaz sıfırmı dedim adam kapalı kutu dedi bootloader kilidi kırılacak dedi bende şüphelendim ve şunu sordum imei kaydını ben mi yaptırıcam siz mi yaptırıyorsunuz dedim o da biz yaptırıyoruz dedi toplam 2950 tl dedi sizce tuhaf değilmi yurtdışı fiyatına bakıyorum 2100-2300 tl civarı ve imei yaptırırsak 1500 tl oradan toplam 3600-4000 tl gibi birşey şüphelendim sizce burada bir bit yeniği olabilirmi şunu da unutmadan belirteyim ben kapıda ödeme yapıcam havale ile görmeden almak istemiyorum yapabilme şansım varmı ve bootloader denilen işlem yapılırken cihaz çıkarılması gerekiyormu ve zararlı birşey mi bu başıma sorun vs.. açarmı ??

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Pahalı hocam, linkteki satıcıdan mİ 9 SE aldım, güvenilir bir satıcıdır tavsiye ederim... İmei içinde acele etmeyin 8 ay sonra yaparsınız.

Oyla:

halil3230

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
İphone 6s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pahalı hocam, linkteki satıcıdan mİ 9 SE aldım, güvenilir bir satıcıdır tavsiye ederim... İmei içinde acele etmeyin 8 ay sonra yaparsınız.

Hocam şu link göstereyim XİAOMİ Mİ9T PRO 128GB SIFIR KAPALI KUTUİlan No: 739176721

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam şu link göstereyim XİAOMİ Mİ9T PRO 128GB SIFIR KAPALI KUTUİlan No: 739176721

Verdiğim linkteki satıcıdan aldım. Verdiğiniz satıcıyı bilmiyorum.

Garantisiz cihazlar için en ucuz ve güvenilir kim veriyorsa ondan alın. İki ilan arasında 400 tl oynuyor hocam..

Oyla:

halil3230

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
İphone 6s
Konular
1

Hocam bu satıcı iyi midir yani imei falan uğraşmak istemiyorum ben pek ama sence ne yapmalıyım mi9t 128gb alırsam 3000₺ civarı ithalatçı garantili

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam bu satıcı iyi midir

İyidir hocam,Mİ 9 SE cihazı aldım. Kapıda ödeme falan da yapmadım,normal kargo ile aldım. 1 hafta sonra uzaktan bağlantı ile BL açıp,imei işlemini yaptılar.

Oyla:

halil3230

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
İphone 6s
Konular
1
İyidir hocam,Mİ 9 SE cihazı aldım. Kapıda ödeme falan da yapmadım,normal kargo ile aldım. 1 hafta sonra uzaktan bağlantı ile BL açıp,imei işlemini yaptılar.
Cihazın sıfır jelatinle mi geldi imei işlemi için ne kadar fiyat ödedin ve bir sıkıntı oldu mu birde şey varmış hocam bu cihazlarda bootloader denilen birşey onu yaptırmak gerekiyor mu

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Cihazın sıfır jelatinle mi geldi imei işlemi için ne kadar fiyat ödedin ve bir sıkıntı oldu mu birde şey varmış hocam bu cihazlarda bootloader denilen birşey onu yaptırmak gerekiyor mu

Hocam sıfır jelatinle gelmedi çünkü açılıp bl açılması için mi hesap girilmesi gerekir.
Ama arayın görüşün deyin ki ben sıfır istiyorum varsa elinde o şekilde fiyat farkı koyar muhtemelen alırsınız.
Alır almaz İmei işlemi yaptırmayacaksanız Bootloader açtırmanıza gerek yok, 8 ay yasal süre sonunda bl açılıp imei işlemi yaptırırsınız...

Oyla:

halil3230

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
İphone 6s
Konular
1
Hocam sıfır jelatinle gelmedi çünkü açılıp bl açılması için mi hesap girilmesi gerekir.
Ama arayın görüşün deyin ki ben sıfır istiyorum varsa elinde o şekilde fiyat farkı koyar muhtemelen alırsınız.
Alır almaz İmei işlemi yaptırmayacaksanız Bootloader açtırmanıza gerek yok, 8 ay yasal süre sonunda bl açılıp imei işlemi yaptırırsınız...
Tamamdır hocam zamanınızı ayırıp soruma cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam zamanınızı ayırıp soruma cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca kutu ve jelatin için 400-500 tl fazla verilmez hocamYes~~ 100-150 olsa neyse...

Oyla:
Üst Alt