- Adım
- Selim
- Cihazım
- Redmi Note 10S
- Konular
- 1
Arkadaşlar ben cihaza windowzz_2 nin hyperos 3 romunu kurmak istiyorum cihazi zaten kullanmiyorum nasıl kurabilirim?
Açık şuanda indo rom kurulubootloader kilidin açık mi hocam?
tamam kurmak istediğiniz rom muhtemelen fastboot rom. telefonu fastboot moda alın ve bilgisayara bağlayın. Daha sonra rom dosyasındaki .bat uzantılı dosyayı çalıştırın işlem bitince cihaz açılacaktır. Şöyle bir durum var bilgisayar da cihazın fastboot sürücüleri kurulu olmalı ve telefon fastboot moddayken aygıt yöneticisinde fastboota uygun cihaz gorunumende olmalı. Rom içinde gerekli fastboot programları yüklü değilse kendiniz yüklemeniz gerekiyor. önce direkt olarak romu atmayı deneyin bi sorun olursa yazarsınız.Açık şuanda indo rom kurulu
Biraz gec döndüm abi kusura bakma ana kullandığım telefon kırıldı da şimdi en son ben hyperos 2 attigimda fasboot ile cihaz durmadan bootloop yapip recovery yada fasboota atmıştı sonra miui 14 e donmeye çalıştığımdada aynısını yapti recoveryde nv data corruped hatasi veriyordutamam kurmak istediğiniz rom muhtemelen fastboot rom. telefonu fastboot moda alın ve bilgisayara bağlayın. Daha sonra rom dosyasındaki .bat uzantılı dosyayı çalıştırın işlem bitince cihaz açılacaktır. Şöyle bir durum var bilgisayar da cihazın fastboot sürücüleri kurulu olmalı ve telefon fastboot moddayken aygıt yöneticisinde fastboota uygun cihaz gorunumende olmalı. Rom içinde gerekli fastboot programları yüklü değilse kendiniz yüklemeniz gerekiyor. önce direkt olarak romu atmayı deneyin bi sorun olursa yazarsınız.
Cihaz böyle gözüküyortamam kurmak istediğiniz rom muhtemelen fastboot rom. telefonu fastboot moda alın ve bilgisayara bağlayın. Daha sonra rom dosyasındaki .bat uzantılı dosyayı çalıştırın işlem bitince cihaz açılacaktır. Şöyle bir durum var bilgisayar da cihazın fastboot sürücüleri kurulu olmalı ve telefon fastboot moddayken aygıt yöneticisinde fastboota uygun cihaz gorunumende olmalı. Rom içinde gerekli fastboot programları yüklü değilse kendiniz yüklemeniz gerekiyor. önce direkt olarak romu atmayı deneyin bi sorun olursa yazarsınız.
şu an cihazın durumu nedir yani bir şey yapmak istiyor musunuzCihaz böyle gözüküyor