Soru Yurtdışı Rosemary nasil rom kurcam eski denememde olmadı?

qaresma_man1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
Arkadaşlar ben cihaza windowzz_2 nin hyperos 3 romunu kurmak istiyorum cihazi zaten kullanmiyorum nasıl kurabilirim?

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
29
bootloader kilidin açık mi hocam?

Oyla:

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
29
Açık şuanda indo rom kurulu
tamam kurmak istediğiniz rom muhtemelen fastboot rom. telefonu fastboot moda alın ve bilgisayara bağlayın. Daha sonra rom dosyasındaki .bat uzantılı dosyayı çalıştırın işlem bitince cihaz açılacaktır. Şöyle bir durum var bilgisayar da cihazın fastboot sürücüleri kurulu olmalı ve telefon fastboot moddayken aygıt yöneticisinde fastboota uygun cihaz gorunumende olmalı. Rom içinde gerekli fastboot programları yüklü değilse kendiniz yüklemeniz gerekiyor. önce direkt olarak romu atmayı deneyin bi sorun olursa yazarsınız.

Oyla:

qaresma_man1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
tamam kurmak istediğiniz rom muhtemelen fastboot rom. telefonu fastboot moda alın ve bilgisayara bağlayın. Daha sonra rom dosyasındaki .bat uzantılı dosyayı çalıştırın işlem bitince cihaz açılacaktır. Şöyle bir durum var bilgisayar da cihazın fastboot sürücüleri kurulu olmalı ve telefon fastboot moddayken aygıt yöneticisinde fastboota uygun cihaz gorunumende olmalı. Rom içinde gerekli fastboot programları yüklü değilse kendiniz yüklemeniz gerekiyor. önce direkt olarak romu atmayı deneyin bi sorun olursa yazarsınız.
Biraz gec döndüm abi kusura bakma ana kullandığım telefon kırıldı da şimdi en son ben hyperos 2 attigimda fasboot ile cihaz durmadan bootloop yapip recovery yada fasboota atmıştı sonra miui 14 e donmeye çalıştığımdada aynısını yapti recoveryde nv data corruped hatasi veriyordu

Oyla:

qaresma_man1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
Cihaz böyle gözüküyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-05-30-14-24-04-428_com.erdils.getprops-edit.jpg
    Screenshot_2026-05-30-14-24-04-428_com.erdils.getprops-edit.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 11
Oyla:
Üst Alt