Magisk yüklü gözükmüyor root checker uygulamasında da root gözükmüyor.
Root yapmak istemiyorum. Güvenlik seviyesini L1 yapmak istiyorum. Bu konu hakkında bir bilgin var mıRehber - Mi 11T ve Mi 11X TWRP Olmadan ROOT Atma
Selamun Aleykum, yeni nesil cihazarın bazılarında malum twrp çıkmayabiliyor bu rehberde twrp olmadan nasıl root atılır onu anlatacağım. Arkadaşlar herkes artık root atabilisin diye çok basit anlatacağım. Sorumluluk kabul etmiyorum aşamalarda takılan olursa yardımcı olurum 1. Öncelikle cihazın...forum.miuiturkiye.net
Hocam magisk denilen uygulama root uygulaması. Cihazı root yapıyorsunuz ve magisk içerisinden hide seçeneğini etkinleştirin deneyin. Safetynet kontrol ettiniz mi?Root yapmak istemiyorum. Güvenlik seviyesini L1 yapmak istiyorum. Bu konu hakkında bir bilgin var mı
Yükledim. zygisk etkinleştirdim denylistten tüm google uygulamalarına gizledim safetynet yükledim play store verilerini sildim ama hala netflix play store da gözükmüyorHocam magisk denilen uygulama root uygulaması. Cihazı root yapıyorsunuz ve magisk içerisinden hide seçeneğini etkinleştirin deneyin. Safetynet kontrol ettiniz mi?
Yükledim. zygisk etkinleştirdim denylistten tüm google uygulamalarına gizledim safetynet yükledim play store verilerini sildim ama hala netflix play store da gözükmüyor
Bende HD yazıyor NORMAL apk olarak kurdum.Hayır netflix sd kalitede gözüküyor
apk linkini gönderebilir misiniz?Bende HD yazıyor NORMAL apk olarak kurdum.
bride play storedan drm info uygulamasını indirip security leveli söyler misiniz?Bende HD yazıyor NORMAL apk olarak kurdum.
Sorunu çözdünüz mü?apk linkini gönderebilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bride play storedan drm info uygulamasını indirip security leveli söyler misiniz?