Soru Yurtdışı Mi 11t de L1 sertifika olur mu?

haknemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Merhaba arkadaşlar Yurtdışı Mi 11T alacağım ama merak ettiğim bir şey var. Imei atıldığında L1 sertifikası gidiyor mu?

Son düzenleme:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Bl kilidi açık olacağı için gidiyor diye biliyorum magisk hide yaptıktan sorun ortadan kalkıyor. Güncelleme de yapılma şekline göre değişiyor. 3 cihaza yaptırdım note 8 pro hiçbirinde sorun olmadı. Hem güncelleme hem de sıfırlama yaptım
Merhaba arkadaşlar Yurtdışı Mi 11T alacağım ama merak ettiğim bir şey var. Imei atıldığında L1 sertifikası gidiyor mu?

Birde sıfırlama veya guncelleme yapmamamız gerekiyormuş bunun bir çözümü bulundu mu?

haknemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl kilidi açık olacağı için gidiyor diye biliyorum magisk hide yaptıktan sorun ortadan kalkıyor. Güncelleme de yapılma şekline göre değişiyor. 3 cihaza yaptırdım note 8 pro hiçbirinde sorun olmadı. Hem güncelleme hem de sıfırlama yaptım
Magisk hide açtıktan sonra L1 sertifikası geri geliyor yani doğru anladım değil mi

haknemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefonu bugün aldım ama magisk yüklü gözükmüyor ve güvenlik seviyesi L3 önerebileceğin bir işlem var mı

Üst Alt