Çözüldü Yurt içi Redmi Note 9 Mobil ağ sorunu.

MetinCakir1017

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.5
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Telefon yurtiçi orijinal cihaz, alınalı 3-4 yıl oldu neredeyse. 2 gün önce mobil ağ kullanılamıyor hatası verdi arama yapamıyorum sim kartı görmüyor, iki simde de aynı şeyi yaşıyorum. Tamirciye gönderdik 400 TL para aldı, telefon geldiğinde olmuştu fakat neredeyse 3 yıldır hiç sıfırlamadığımız için hafızası çok doluydu, sıfırlamaya karar verdik. Tamirci bize bir şey söylemedi ben de sorunun donanımsal olduğunu düşündüğüm için sıfırladım telefonu. Şuan yine mobil ağ kullanılamıyor hatası veriyor. Nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Ayrıca bootloader kilidi de açıkmış.

Çözüm
*#06# tuşladığınızda çıkan IMEI numaralarını adresinden kontrol eder misiniz?
Sorunu çözdüm, *#06# yapınca IMEI numarası çıkmıyordu. Biz trendyol üzerinden almıştık telefonu neredeyse 4 sene önce ve satan kişi yurtdışı IMEI atılmış cihazı bize yurtiçi diye satmış. Yeniden IMEI attırdık düzeldi.

MetinCakir1017

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
*#06# tuşladığınızda çıkan IMEI numaralarını adresinden kontrol eder misiniz?
Sorunu çözdüm, *#06# yapınca IMEI numarası çıkmıyordu. Biz trendyol üzerinden almıştık telefonu neredeyse 4 sene önce ve satan kişi yurtdışı IMEI atılmış cihazı bize yurtiçi diye satmış. Yeniden IMEI attırdık düzeldi.

Oyla: Çözüm
Üst Alt