Yardım Yurt dışından telefon getirme

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
Arkadaşlar merhaba
Kayinbirader Belçika da yaşıyor. Gearbest den 64 gb lik mi5 sipariş verdim. Telefonu kayinbiradere gönderiyorum. 1 ay sonra gibi Türkiye ye gelecek. Kendi telefonu da var tabi. Gelirken gümrük ya da hava alanında bu ne diye sorarlar mı, daha önceden böyle bir şey yapan varsa yardımcı olabilir mi?

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Hocam ürünü nereden getirdiğine Gore değişiyor ise bilemem ama çinden kişi başı 4 tane sorunsuz kapalı kutuda getirebibiyorsun.Hatta istediğin kadar getirebiliyorsun ama sıkıntı bizim gümrükte çıkıyor.Hatta hongkong gibi bazı yerlerde fatura ibraz ettiğiniz takdirde misal olarak hongkong havaalanı cikisinda cihaza ödediğimiz vergiyi geri alıyoruz.Dışardan getirirken sıkıntı yok yurda girişte problem çıkıyor.

Oyla:

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
Hocam ürünü nereden getirdiğine Gore değişiyor ise bilemem ama çinden kişi başı 4 tane sorunsuz kapalı kutuda getirebibiyorsun.Hatta istediğin kadar getirebiliyorsun ama sıkıntı bizim gümrükte çıkıyor.Hatta hongkong gibi bazı yerlerde fatura ibraz ettiğiniz takdirde misal olarak hongkong havaalanı cikisinda cihaza ödediğimiz vergiyi geri alıyoruz.Dışardan getirirken sıkıntı yok yurda girişte problem çıkıyor.
Dostum olayın özünü atlamissin. Ben telefonu Belçika ya sipariş verdim. Orda kayınbirader var.

Oyla:
Üst Alt