Yardım Yurt Dışından Telefon Alımı Hakkında

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, Xiaomi Mi8 almayı planlıyorum. Bu yaz kız arkadaşım Almanya'ya gidecek, telefonu orada bulabilir miyiz? Bulabilirsek daha uygun fiyatlı olur diye düşünüyorum yanılıyor muyum? Telefonu Almanya'dan alırsam eğer global rom yüklü geleceğinden ekstra bir işlem uygulamama gerek kalmaz değil mi? Son olarak ülkeye telefon getirme konusunda bir sorun çıkmaz değil mi? Kız arkadaşım da telefonunu Almanya'dan getirtmişti ama o iPhone'du. Şimdiden teşekkürler.

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
11
Oppomart Ta Eu Expedited shipping diye bir kargo seçeneği varmış, bu şekilde sipariş verirsek gümrük vergisi çıkıyormuş. Doğru mu bu biliyor musunuz?

olay vergiden degil direk yurt dısından kargo ile telefon gelmiyor hocam bosuna risk almıs olursunuz. bu arada iftira atmak veya suclamak gibi olmasın gumrukte karantina diyilip gelen kargolara el koyulma gibi bir risk var bunu yasayan bir tanıdıgım var elinden hic birşey gelmiyor :/

Oyla:

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
olay vergiden degil direk yurt dısından kargo ile telefon gelmiyor hocam bosuna risk almıs olursunuz. bu arada iftira atmak veya suclamak gibi olmasın gumrukte karantina diyilip gelen kargolara el koyulma gibi bir risk var bunu yasayan bir tanıdıgım var elinden hic birşey gelmiyor :/
Türkiye'ye değil zaten Almanya veya İngiltere'ye göndereceğim siparişi.

Oyla:

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
11
Türkiye'ye değil zaten Almanya veya İngiltere'ye göndereceğim siparişi.
ben yanlıs anlamısım hocam kusura bakmayın almaya da telefon yasagı yok diye biliyorum umarım sorun cıkmadan elinize ulasır :)

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Oppomart Ta Eu Expedited shipping diye bir kargo seçeneği varmış, bu şekilde sipariş verirsek gümrük vergisi çıkıyormuş. Doğru mu bu biliyor musunuz?
En guzeli bunu oppomart support a sormak ;)

Oyla:
Üst Alt