Yardım Yurt dışı telefon

yusufle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ysf
Cihazım
yok
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
yok
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Dostlar 2. el alışveriş sitelerinde bir sürü ilan var. Adam redmi note 10 pro yu 2 bin tl ye satıyor. Kapalı kutu açılmamış. Yani nasıl bu kadar ucuz gidip elden alsam nasıl kandırabilirki. Bu telefonların neyi v

yusufle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ysf
Cihazım
yok
Konular
26
Nasıl mı dolandırır size yurtdışı cihazlar kapalı kutu değil bilginiz vardır umarım yani adam cihazı açıp önemli parçaları alır yan sayayi takar ondan sonra sizde orijinal diye almış olursunuz mesela
bu kakadar kişi alan nasıl alıyoki. Kime nasıl güvencem nasıl anlıyıcam

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Xiaomi cihazlardan az bucuk anlıyosanız tüm donanımıntest etmeniz lazım..ayıplı üründe olabilir..blutut wifi hatta sesin gidip gelmesi ekran dokunmatiğinde sıkımtı var mı şarjı vs gibi..eğer sorun yoksa alınabilir.kimi 3 5 e bakmıyor..ama piyasası 3 3.5 iken 2 ye veriyosa temkinli yaklasın derim.

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yusufle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ysf
Cihazım
yok
Konular
26
Xiaomi cihazlardan az bucuk anlıyosanız tüm donanımıntest etmeniz lazım..ayıplı üründe olabilir..blutut wifi hatta sesin gidip gelmesi ekran dokunmatiğinde sıkımtı var mı şarjı vs gibi..eğer sorun yoksa alınabilir.kimi 3 5 e bakmıyor..ama piyasası 3 3.5 iken 2 ye veriyosa temkinli yaklasın derim.

Peki bu yurtdışı telefonlar çok ucuz oluyor. Bunlar xiaomi nin kendi fabrikasından çıkmıyormu. Kaçakcılar gerçek ojrinalmi satıyor yoksa çakmamı bunlar ?

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Peki bu yurtdışı telefonlar çok ucuz oluyor. Bunlar xiaomi nin kendi fabrikasından çıkmıyormu. Kaçakcılar gerçek ojrinalmi satıyor yoksa çakmamı bunlar ?
Fiyat konusunu bilemem aliekspresden güncel fiyatına bakabilirsin..ona göre kıyas yapabilirsin..
Çok fark varsa fiyat olarak uzak durmakta fayda var.

Oyla:

yusufle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ysf
Cihazım
yok
Konular
26
Fiyat konusunu bilemem aliekspresden güncel fiyatına bakabilirsin..ona göre kıyas yapabilirsin..
Çok fark varsa fiyat olarak uzak durmakta fayda var.

Yüzlerce kaçak telefon satılıyor belliki hesi aynı yerden geliyor demek istediğim bunları merdiven altı birilerimi yapıyor yoksa xiaomi kendi fabrikasından mı çıkıyor. Kaçak telefonların performansındada hiçbir sıkıntı yok

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Yüzlerce kaçak telefon satılıyor belliki hesi aynı yerden geliyor demek istediğim bunları merdiven altı birilerimi yapıyor yoksa xiaomi kendi fabrikasından mı çıkıyor. Kaçak telefonların performansındada hiçbir sıkıntı yok
Merdiven altı falan yok. Hindistan kaynaklı cihazlarda sorun olabiliyor genellikle. Toplama telefon çıkabiliyor. Onun dışında Irak, Endonezya, Avrupa cihazları genellikle dediğiniz gibi sorunsuz çıkar.

Oyla:

yusufle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ysf
Cihazım
yok
Konular
26
Merdiven altı falan yok. Hindistan kaynaklı cihazlarda sorun olabiliyor genellikle. Toplama telefon çıkabiliyor. Onun dışında Irak, Endonezya, Avrupa cihazları genellikle dediğiniz gibi sorunsuz çıkar.
Peki hocam ucuza satanlar var ırakdan geldiği için mi acaba

Oyla:
Üst Alt