Soru Yurt dışı olarak satılan Mİ 9T PRO

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Merhaba arkadaşlar tam 3 haftadır. Mi 9t pro arıyorum ama bulamıyorum ve son günlerde tuhaf bir şekilde letgodan bütün bu mi 9t pro ilanları kaldırıldı kime sorsam cihaz yok elimizde diyor kimiside sipariş vermiştik ama iptal olmuş sebebini bilmiyoruz diyorlar sizce tüm bu olan bitenin sebebi nedir cihazla ilgi herhangi bir sorun mu var ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba arkadaşlar tam 3 haftadır. Mi 9t pro arıyorum ama bulamıyorum ve son günlerde tuhaf bir şekilde letgodan bütün bu mi 9t pro ilanları kaldırıldı kime sorsam cihaz yok elimizde diyor kimiside sipariş vermiştik ama iptal olmuş sebebini bilmiyoruz diyorlar sizce tüm bu olan bitenin sebebi nedir cihazla ilgi herhangi bir sorun mu var ?

Coronavirusunden dolayı Çin'e gelen giden yok, stok bitti, elinde olanda tutuyor ki fiyat yükselsin öyle satsın,bizim milletin fırsatçılığı üzerine tanımam,durum bundan ibaret...

Hep araba alanlar kâr edecek değil ya biraz da telefon alanlar (2.el) kâr etsin haha--

Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Hocam İstanbul kadıköyde benim cihazı aldıgım bi yer var yarın sorarım senin için istiyorsan

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam İstanbul kadıköyde benim cihazı aldıgım bi yer var yarın sorarım senin için istiyorsan
Hocam çok sağol ben pek güvenemiyorum güvenilir midir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Coronavirusunden dolayı Çin'e gelen giden yok, stok bitti, elinde olanda tutuyor ki fiyat yükselsin öyle satsın,bizim milletin fırsatçılığı üzerine tanımam,durum bundan ibaret...

Hep araba alanlar kâr edecek değil ya biraz da telefon alanlar (2.el) kâr etsin haha--
Anladım bilgi için teşekkür ederim şimdi herşey yerine oturdu geçenlerde çin bize trip atıyordu bu ticaret akışının durdurulması üzerine bizim milletimize zaten diyecek söz bulamıyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi bazı uyanıklar eski cihazları temizleyip kutulayıp jilatinliyorlarmış makinası var zaten bu aletin sahibinden de baktım bazı satıcılara sonra bunları sikayet sayfasında araştırınca bir çok kişinin açılmamış telefon aldığını sonra 1 hafta yada 1 ay içerisinde kapandığını bozulduğunu öğrendim

Oyla:
Üst Alt