Sohbet Yurt dışı mesajı

asbaha34

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sibel yilmaz
Cihazım
red mi note 4
Konular
1
Merhaba
Oğlumun iki aydır faturaları yüksek geliyordu ve musteri hizmetlerini aradim.Apple stroden alışveriş yapıldığı ve yurt dışına mesaj atıldığı söylendi.Fakat telefonunda play store yüklü apple store kullanmıyor.Bunu müşteri temsilcisine söylediğimde xiaomi telefonlar uyumlu olduğu için fark etmedigini yurt dışı mesajını Mi'nin attığını soyledi.Bunun çözümü için servis sağlayıcısını aramam gerektiğini söyledi..Şimdi ne satin alındığını nereye üye olunduğunu bile bilmeden durmadan bu paralari ödüyorum konuyla ilgili bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Apple stroden alışveriş yapıldığını söyleyen müşteri temsilcisini arayıp bu işi bırakmasını ya da eğitim almasını talep edin. Faturanın fazla gelmesi sadece sms atmasından kaynaklanır ve bunu sadece fatura talep edip öğrenebilirsiniz.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hattın ekstresini çıkartın ve inceleyin. Apple store dediğini sanmıyorum o kadar bilgisiz olamaz bir insan. Muhtemelen App Store (Uygulama Marketi) demiştir. Apple Store dediyse de bıraksın bu işi.

Abdullah Aydoğan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi 8
Konular
4
1- Ayarlar'a girin
2-Şifreler ve Güvenlik kısmına girin
3- Yetkilendirme ve Geri Alma'ya girin
4- Xiaomi SIM Etkinleştirme Servisi'ni devre dışı bırakın.
SIM etkinleştirmenin tam olarak ne anlama geldiğini bilmeden servisi aktif etmiştim. 2 kere SMS ücreti kesti ve olan kontörümü de Xiaomi'ye kaptırdım. :) Sonradan fark edip servisi devre dışı bıraktım. (Yurt dışı kullanım olduğu için SMS ücretini fazla fazla aldı.)

Üst Alt