Yardım Yurt Dışı İMEİ sorusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ömer Faruk Güler

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
omerfrkguler
Cihazım
Xioami Redmi 9C
Konular
1
Bir telefoncudan, telefon almayı düşünüyorum. Xioami Redmi Note 7 veya Xioami Redmi 9C.

Özellikle 9C'yi almak istiyorum ama, yurt dışı kayıtlı dedi telefoncu. Her hangi bir sorun çıkarır mı? İMEİ olaylarından bir kaçını gördüm, tam olarak anlıyamadım. Ne gibi sorunlar yaşarım? Her hangi bir sorun yaşarmıyım? Teşekkkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakmak isteyenler olursa özelden yazabilir, instagram linkini atabilirim satan kişinin. ben whatsappdan sordum.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Çift sim slotu var ise malum işlem sonrasında sadece sim1 slotunu kullanabilirsiniz. Onun dışında fazla bir dezavantajı yok. IMEI attırmak için de bir miktar ödeyip teknik servislerle halledebilir veya pasaport ile süre uzatma vb. Yapabilirsiniz.
Ha bir de bu işlemler için telefonunuzda bootloader kilidi açılacağı için garanti kapsamı dışında kalır. Garantiden yararlanamazsiniz.
Benim cihazım da yurtdışı kayıtlı, malum islemleri ben de yaptırdım sorun yaşamadım. Şubat ayından beri sorunsuz kullanıyorum.

Bir telefoncudan, telefon almayı düşünüyorum. Xioami Redmi Note 7 veya Xioami Redmi 9C.

Özellikle 9C'yi almak istiyorum ama, yurt dışı kayıtlı dedi telefoncu. Her hangi bir sorun çıkarır mı? İMEİ olaylarından bir kaçını gördüm, tam olarak anlıyamadım. Ne gibi sorunlar yaşarım? Her hangi bir sorun yaşarmıyım? Teşekkkürler.

Ömer Faruk Güler

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
omerfrkguler
Cihazım
Xioami Redmi 9C
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Buse S. Yıldız
yazdığın için ve yardımın için teşekkürler. Teknik serviste hallettirsem ne kadar tutar? Bir kere yaptırmam yeter mi?

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Şu anki ücretlerini bilemiyorum. Kendilerine sormanız daha sağlıklı olur. Bir kere yaptırmanız yeterli ve ardından EFS yedeğinizi alıp bilgisayarda vb. güvenilir bir yerde saklayın. İyi akşamlar.
@Buse S. Yıldız
yazdığın için ve yardımın için teşekkürler. Teknik serviste hallettirsem ne kadar tutar? Bir kere yaptırmam yeter mi?

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Çift sim slotu var ise malum işlem sonrasında sadece sim1 slotunu kullanabilirsiniz. Onun dışında fazla bir dezavantajı yok. IMEI attırmak için de bir miktar ödeyip teknik servislerle halledebilir veya pasaport ile süre uzatma vb. Yapabilirsiniz.
Ha bir de bu işlemler için telefonunuzda bootloader kilidi açılacağı için garanti kapsamı dışında kalır. Garantiden yararlanamazsiniz.
Benim cihazım da yurtdışı kayıtlı, malum islemleri ben de yaptırdım sorun yaşamadım. Şubat ayından beri sorunsuz kullanıyorum.
IMEI repair işlemi yapılan telefonlar zaten yurtdışından kaçak yollarla ülkeye sokuluyor. Garantilik bir durum yok ortada. Teknik servislerde IMEI repair yapmazlar yasal bir durum olmadığı için.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Teknik servis kavramını yetkili olarak kullanmadım. Yapan bir telefoncu da olabilir. Genel tabiri ile kullandım.
İyi akşamlar.
IMEI repair işlemi yapılan telefonlar zaten yurtdışından kaçak yollarla ülkeye sokuluyor. Garantilik bir durum yok ortada. Teknik servislerde IMEI repair yapmazlar yasal bir durum olmadığı için.

Ömer Faruk Güler

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
omerfrkguler
Cihazım
Xioami Redmi 9C
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler yardımlarınız için. Ayrıca bilgi vermek isteyenler olursa, özelden yazabilir. Teşekkürler, iyi akşamlar. Konu kilit.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Konu sahibinin isteği üzerine konu yeni cevaplara kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt