Yardım YURT DIŞI GÜNCELLEME SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

monster033

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
halil
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
BEN YURTDISI Mİ8 SE ALDIM GÜNCELLEME DENETLEMEDE GÜNCELLEME VAR (1.7) GB FAKAT İNDİR DEDİGİMDE BÖYLE Bİ SORUN ALIYORUM. SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE NASIL YAPABİLİRİM .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9

bu linkten romu indirin. daha sonra alttaki linktende twrp img dosyasını indirip güncellemeden sonra twrpden çıkmadan install / install image bölümünden recovery seçerek yükleyin. twrp silinmez..

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Lütfen Forum Kurallarımızı inceleyerek konu açınız.

• 1.2. Yeni Konu Açmadan Önce Arama Yapın : Aklınıza takılan bir soru varsa büyük ihtimalle sizden önce birileri sormuştur. Arama yapmadan yeni konu açmayın
  • 3. Site Düzeni Sitemizi elimizden geldiğince düzenli olarak kullanabilmek için aşağıdaki kuralla uyulması esastır.
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz
Lütfen konu başlığınızı ve içeriğini düzenleyiniz.

Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme ve Sıfırlama/Gcam)

monster033

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
halil
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu linkten romu indirin. daha sonra alttaki linktende twrp img dosyasını indirip güncellemeden sonra twrpden çıkmadan install / install image bölümünden recovery seçerek yükleyin. twrp silinmez..
DENEYECEGİM BİR YAPMAYI
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PEKİ YA İÇERİK SİLİNİR Mİ ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt