- Adım
- erkan
- Cihazım
- mi 6
- Meslek
- memur
- Konular
- 36
Arkadaşlar, Yeni bi cihaz almaya karar verdim, vakti zamanında Forum sitemizde araştırırken, yurt dışı garantili cihaz satan güvenilir, çok ilgili bir arkadaştan 1500-TL fiyatında mi 5s 3/64 siyah cihaz aldım. Telefonu kullandıktan 2 ay sonra geri tuşu problemiyle karşılaştım. Durumu satıcıya bildirdim, arkadaşta ne zaman istersen gönderelim dedi, sağ olsun. Bende fazla bi problem olmazsa kullanayım, rahatsız etmeyim arkadaşı dedim. Ama sorun yavaş yavaş çekilmez hale geldi. Cihazı Çin’e gönderdik. Tam 4 aya yaklaşık bi süre bekledim. Cihaz tamir oldu geldi. Ama sorun devam ediyordu. Artık beklemekten sıkılmıştım, 1500-tl para verip, yeni aldığım cihazı tekrar gönderemezdim. Verdiğim paraya aldığım, cihazı hiç görememek acayipti. Cihazı Türkiye’de yaptırmaya karar verdim. Cihaza 500 tl para istediler, ekran değişecekmiş. Bende utanaraktan satıcıya bu ayıplı mal dedim. Gel sende zarar etme bende, dedim. Benim cihazı al, üstüne makul bi para verip, yeni cihaz alayım, dedim. Arkadaşın verdiği fiyat beni maddiyatta zorladı kabul edemedim. Onu suçlamıyorum, ama buradan arkadaşları uyarmak için ve sesimi duyurmak için herkese ilan ediyorum.
Yurt dışı garantili cihaz alırsanız, Baştan garantisiz olduğunu bilin istedim.(1500 TL çöpe gitti.)
200 TL fazla verin garantili alın, en azından hakem heyetiyle paranızı alırsınız
Yurt dışı garantili cihaz alırsanız, Baştan garantisiz olduğunu bilin istedim.(1500 TL çöpe gitti.)
200 TL fazla verin garantili alın, en azından hakem heyetiyle paranızı alırsınız