Çözüldü Yurt dışı cihaz

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miu rom 9.3.21 costum
Telefon Modeli
note 6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese selamlar. geçenlerde bir telefoncu elindeki yurt dışı cihazı satmak için, müşterisine aynen şöyle dedi : kayıt yapılmasına gerek yok, ilk sim yuvasına hattını tak, 4 ay dolmadan diğer sim yuvasına tak ve böylece her 4 ayın bitmesine yakın bu şekilde devam et ,imeiler kapanmaz. yani sonsuz bir döngü içine sokuyo olayı :D inanmadım ama yinede kafama takıldı. Sizce doğru olabilir mi ?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Herkese selamlar. geçenlerde bir telefoncu elindeki yurt dışı cihazı satmak için, müşterisine aynen şöyle dedi : kayıt yapılmasına gerek yok, ilk sim yuvasına hattını tak, 4 ay dolmadan diğer sim yuvasına tak ve böylece her 4 ayın bitmesine yakın bu şekilde devam et ,imeiler kapanmaz. yani sonsuz bir döngü içine sokuyo olayı :D inanmadım ama yinede kafama takıldı. Sizce doğru olabilir mi ?
Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil hocam.
4 ay kullandıktan sonra btk tarafından kapatılıyor kayıt dışı imeiler. 2 slot 8 ay eder toplamda. Sonrasında tablet niyetine kullanılır.

Oyla:

sanatsal061

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
30
2 Slotla 8 ay kullanırsın da sonra kapanır btk tarafından

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Evet doğru yalnızca 8 ay için. Bunun nedeni yurt dışından gelen turist olsun gurbetçi olsun vatandaşların telefonlarını kayıt ettirmeden türkiye de bulundukları sürece (120 gün)kullanabilmeleri içindir.

Oyla:

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır. ilginiz için teşekkür ederim :)

Oyla:
Üst Alt