Soru Yurt Dışı 11T

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Bu cihazı aldım daha önce hiç YD cihaz kullanmadım 8 aylık bir süresi var bunun
şuan miui 12.5.9(RKWMIXM) yüklü twrp ve magisk yüklesem imei sıkıntısı çeker miyim veya da ileride bundan dolayı sıkıntı problemler yaşar mıyım
bir de şuan çalışan twrp var mı bu cihaz için

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
15
Dostum cihazda ımei kaydı yapılmamış anladığım kadarıyla.Çift simli olduğu için 4+4 şeklinde kullanmayı düşünüyorsun.Bu 8 aylık süreçte istediğin gibi rom , root işleri ile uğraşabilirisin ama 8 aylık süreç yasal süreç olduğu için süre sonunda telefonu kullanabilmek için mecbur imei kaydı yaptırırsan room root işleri ile eskisi gibi uğraşamazsın.İmei silinme ihtimakin çok yüksek olur.Benden sana tavsiye telefonuna uygun bütün romları şimdiden 8 ay boyunca dene ,custom romları , aosp romları vb vb hepsini dene en uygun romu bulduktan sonra 8.ay sonunda imei kaydı yapacak telefoncuya yada kişiye senin sevdiğin romda imei kaydı yapmasını söyle böylece imei kaydından sonra aklın başka romlarda kalmaz yada romunu test ettiğin için sorun yaşamazsın

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum cihazda ımei kaydı yapılmamış anladığım kadarıyla.Çift simli olduğu için 4+4 şeklinde kullanmayı düşünüyorsun.Bu 8 aylık süreçte istediğin gibi rom , root işleri ile uğraşabilirisin ama 8 aylık süreç yasal süreç olduğu için süre sonunda telefonu kullanabilmek için mecbur imei kaydı yaptırırsan room root işleri ile eskisi gibi uğraşamazsın.İmei silinme ihtimakin çok yüksek olur.Benden sana tavsiye telefonuna uygun bütün romları şimdiden 8 ay boyunca dene ,custom romları , aosp romları vb vb hepsini dene en uygun romu bulduktan sonra 8.ay sonunda imei kaydı yapacak telefoncuya yada kişiye senin sevdiğin romda imei kaydı yapmasını söyle böylece imei kaydından sonra aklın başka romlarda kalmaz yada romunu test ettiğin için sorun yaşamazsın
Daha önceden 10T kullanıyordum garantili bu cihazda denemedeğim rom kalmadı artık bir hevesim yok eskisi gibi miui13 yükleyip a12 ile geçip gitmek istiyorum ya magisk bir de ne olur ne olmaz diye twrp yüklemek istiyorum sadece 11T'ye

Shunter

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Mi6
Konular
0
11t de deneyeceğiniz rom yoktur malesef .

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
11t de deneyeceğiniz rom yoktur malesef .
hocam bu cihaza custom rom yükleme gibi bir derdim olayım yok hevesimi attım şuan sadece twrp ve magisk işlemlerinde bir sıkıntı çıkar mı onu soruyorum

Keremkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
XİAOMİ Mİ 10T
Konular
29
Daha önceden 10T kullanıyordum garantili bu cihazda denemedeğim rom kalmadı artık bir hevesim yok eskisi gibi miui13 yükleyip a12 ile geçip gitmek istiyorum ya magisk bir de ne olur ne olmaz diye twrp yüklemek istiyorum sadece 11T'ye
mi10t den geçince fark hissettiniz mi hocam varsa nelerdir paylaşırsanız sevinirim

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
mi10t den geçince fark hissettiniz mi hocam varsa nelerdir paylaşırsanız sevinirim
Ben mobil de oyun oynamam pek 10t de tek bir oyun vardı o da apex 11t de performans testi için yükledim amoled ekranla daha bir güzel gözüktü gözüme iyi bir akıcı deneyim sundu bana hoparlörler kalitesi de gelişmiş film video müzik dinlerken basslar tizler daha bir premium tadın da geliyor o hissiyatı veriyor yani
işin garibi de 10t de olan 8k video kayıt özelliği bu modelde yok ve de 4k 60fps de yok

Keremkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
XİAOMİ Mİ 10T
Konular
29
Ben mobil de oyun oynamam pek 10t de tek bir oyun vardı o da apex 11t de performans testi için yükledim amoled ekranla daha bir güzel gözüktü gözüme iyi bir akıcı deneyim sundu bana hoparlörler kalitesi de gelişmiş film video müzik dinlerken basslar tizler daha bir premium tadın da geliyor o hissiyatı veriyor yani
işin garibi de 10t de olan 8k video kayıt özelliği bu modelde yok ve de 4k 60fps de yok
sanırım işlemci mediatek olduğu için o destekler yoktur

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Miui 13 uyumlu twrp yoktur
Bakındım foruma twrp olmadan da magisk yüklenebiliyor bunun için illa bootloader açık mı olması gerekiyor öyle değilse de MIUI 13 için de geçerli mi bu

Üst Alt