Yardım Yüksek seviye merkezi / kvk servis

xxmehmetali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
meizu note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
android 8.1
Telefon Modeli
meizu note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle ben meizu telefon kullanıyorum. telefonumda kulaklık takılı olmamasına rağmen takılıymış gibi bir hata vardı ve sesi dışarı vermiyordu.
telefonu alalı daha 1 hafta oldu 2. günde servise verdim. kvk cihaz takipten baktığımda meizu yüksek seviye merkezinde işlem görüyor yazıyor.
bu telefonun ücret iadesini istiyorum ama kvk ya verirken ücret iadesi istediğimi yazdırmadım. nasıl bir yol izlemeliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar lütfen yardımcı olun, eğer para iadesi alabilirsem xiaomi alacağım :D

Son düzenleme:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle ben meizu telefon kullanıyorum. telefonumda kulaklık takılı olmamasına rağmen takılıymış gibi bir hata vardı ve sesi dışarı vermiyordu.
telefonu alalı daha 1 hafta oldu 2. günde servise verdim. kvk cihaz takipten baktığımda meizu yüksek seviye merkezinde işlem görüyor yazıyor.
bu telefonun ücret iadesini istiyorum ama kvk ya verirken ücret iadesi istediğimi yazdırmadım. nasıl bir yol izlemeliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar lütfen yardımcı olun, eğer para iadesi alabilirsem xiaomi alacağım :D
Arıza kayıt formuna bu isteğinizi belirttiyseniz gelecek ilk cevabı bekleyip sonucu görmek gerekli.

Oyla:

xxmehmetali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
meizu note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arıza kayıt formuna bu isteğinizi belirttiyseniz gelecek ilk cevabı bekleyip sonucu görmek gerekli.
telefonu verirken iade istediğimi belirtmedim. ama dün maille onarım yapılmasın ücret iadesi istiyorum dedim. bunun geçerliliği var mı? ve Islem Görüyor - Meizu Yüksek Seviye Merkezine Gönderildi ne demek oluyor? yani onarım yapılıyor mu yoksa daha gitmemiş mi yolda mı?
lütfen yardımcı olunuz.

Oyla:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Bende cepport'dan aldığım Mi6 Telefonumu KVK'ya teslim ettim. Telefonumun durumu işlem görüyor, yüksek seviye onarım merkezinde yazıyor. KVK bu telefonları nereye gönderiyor çok merak ediyorum. KVK'dan tamir durumuyla alakalı bilgi alamıyorum çağrı merkezlerine ulaşmak zaten imkansız.

Oyla:

xxmehmetali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
meizu note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende cepport'dan aldığım Mi6 Telefonumu KVK'ya teslim ettim. Telefonumun durumu işlem görüyor, yüksek seviye onarım merkezinde yazıyor. KVK bu telefonları nereye gönderiyor çok merak ediyorum. KVK'dan tamir durumuyla alakalı bilgi alamıyorum çağrı merkezlerine ulaşmak zaten imkansız.
aynen bugün 20 dk bekledim telefonda açan yok. Eğer tamire başlanmadıysa arıza tespit edilip bırakılmasını istedim mail yoluyla. ilk 6 ay içinde çıkan arızadan dolayı ücret iadesi isteyeceğim ama bunu verirken belirtmedim sonradan mail yoluyla belirttim. acaba olur mu? bilemem. işlem görüyor, yüksek seviye onarım merkezine gönderildi ne demek? bi bilginiz var mı acaba?

Oyla:
Üst Alt