Bu sorunuza cevap veremiyorum zira Bazı özellikler Kullandığınız roma göre farklılık gösterebilir sizi yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum siz deneme yanılma yönetimi ile bunları karşılaştırma yaparak doğru sonuca ulaşırsınızPeki bu ne ayaridir ne. Demektir bazi ayarlarin anlamini bilmiyorum oylece kendinden ayarli kalıyor
Yurtdışına çıktığınızda farklı ülke operatörü üzerinden internet kullanımını düzenler. Genellikle yurtdışı paketlerinden alınmadığında bu veri kullanımlarının maliyetleri oldukça yüksek olur, bu nedenle kapatma seçeneği eklenmiştir.Peki bu ne ayaridir ne. Demektir bazi ayarlarin anlamini bilmiyorum oylece kendinden ayarli kalıyor
Merhabalar. Hiç normal değil, anırmal bi durum var. Ben gece 11 de yatarken baktım %80 sabah 6 da kalkıyorum %79 a inmiş wifi de açık. Redmi not 4 birbuçuk yıllık cihaz.Merhaba,
Gece 20.00 gibi bazen 21.00 da telefon kullanmayı bırakıyorum. Sarzim %96-%80 arasinda kaliyor.Sabah ilk defa elime 07.30, 08.00 de aldığımda sarzimi %45-%40 araliginda buluyorum. O saatler araliginda hic dokunulmamis bir halde iken bu kadar sarz yemesi normalmi? Cift hat kulllanimi yüzünden olabilrmi? Ekte guc bilgileri var bakarmisiniz.
Stand by konumunda şarj yemez.Merhabalar. Hiç normal değil, anırmal bi durum var. Ben gece 11 de yatarken baktım %80 sabah 6 da kalkıyorum %79 a inmiş wifi de açık. Redmi not 4 birbuçuk yıllık cihaz.
Cihazın derin uyku moduna geçmesini engelleyen bir uygulama veya arkaplan hizmeti olabilir.Merhaba,
Gece 20.00 gibi bazen 21.00 da telefon kullanmayı bırakıyorum. Sarzim %96-%80 arasinda kaliyor.Sabah ilk defa elime 07.30, 08.00 de aldığımda sarzimi %45-%40 araliginda buluyorum. O saatler araliginda hic dokunulmamis bir halde iken bu kadar sarz yemesi normalmi? Cift hat kulllanimi yüzünden olabilrmi? Ekte guc bilgileri var bakarmisiniz.
Kısayolları icin ne yapicam? 16 tane kısayolum var kaybetmemek icin ne yapmalıyım? Telefondan baska bir cihaz ile yapamam. Laptopum bozuk. Bunu telden nasil çözebilirimBen tüm şifrelerimi notlarıma kayıt ediyorum ve uygulamayı da şifreliyorum
Pil kullanımından ekran görüntüsü atar mısınız bu sorun olduğunda?Kısayolları icin ne yapicam? 16 tane kısayolum var kaybetmemek icin ne yapmalıyım? Telefondan baska bir cihaz ile yapamam. Laptopum bozuk. Bunu telden nasil çözebilirim