- Adım
- Harun072
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Meslek
- Elektronik
- Konular
- 12
Hocam mi note 10 cihazımda hangi rom da denediysem oldu ama Android 10 geldi yapıyorum olmuyor root Explorer bakıyorum içinde benim istediğim kilit sesi var ama orjinal Kilid sesi çalışıyorReis video çektim boyut yüksek hatası veriyor gönderemiyorum şimdi cihazında magisk manager yüklü olduğunu varsayıyorum bu sayfadan dosyayı indir ve kur (root Explorer pro)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Programa giriş yap ve magisk manager gir sol en üstte 3 çizgiye tıkla ve Yetkili Kullanıcı sekmesine gir oradan root Explorer aktif değilse aktifleştir ve çık sonra root Explorer uygulamasını aç ve dosyaları soldaki root sekmesinden sırasıyla system, media, audio, ui bölümüne tıkla ve oraya yapıştır. Yapıştır işlemi yaparken senden 2 kez onay istiyecek ikisindede replace yazısına tıkla ve sonrasında yüklediğin ui klasöründeki unlock ogg ve lock. ogg dosyalarını bul ikisininde üzerine basılı tut ve ve sağ en üst bölümde bulunan 3 noktaya tıkla orada permission sekmesine gir ve orada 6 adet kutucuk olacak o kutucukları işaretle ve telefonu yeniden başlat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son gönderdiğim fotodaki gibi olması lazım fotoğraftaki gibi hangi kutular işaretliyse onları işaretle hangileri boş ise onları boş bırak bu resimdeki gibi olsun ve okeyle
Yardımcı olurmusunuz lütfen
Miui eu rom kullanıyorum şuan