Çözüldü YT Vanced yüklenmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Hocalarım yazdığınız her şeyi açıklamaya yazdım zaten SAI de denedim optimizasyonu kapatmayı da deneyecektim ama o ayar kalkmış diye

Hocam telefonda YouTube hiç yok ki

İlginç SAI son sürüm mü ? ve inen youtube dosyası tam iniyor dimi eksik inerse de yüklenmeme ihtimali var.

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
10 gün önceye kadar magisk deposunda vanced vardı direk magiskten next next usulü kuruluyordu ama bugün baktım yok şöyle bişeyde var zamanında magisk deposuna mesela viper4android için bakıyordum yok gözüküyordu ama 2-3 gün sonra baktığımda tekrar gelmiş oluyordu aklınızda olsun
Hocam googleda magisk için olan var ama eaki sürüm bayağı eksiklikler var şu anki yt den o yüzden onu kurmak en son planım

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Hocam googleda magisk için olan var ama eaki sürüm bayağı eksiklikler var şu anki yt den o yüzden onu kurmak en son planım

bi dk hocam

buradan variant non-root
arch default theme ise size kalmış indirin ve google playden sai'yi güncelleyip tekrar deneyin. Dosya eksik inmiş gibi gözüküyor.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bağlantıdaki konuyu denediniz mi?

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
İlginç SAI son sürüm mü ? ve inen youtube dosyası tam iniyor dimi eksik inerse de yüklenmeme ihtimali var.
Evet play storedan daha yeni yükledim hatta kurulmayan rootlu vanced i dün diğer telefonuma yükledim sıkıntısız şekilde ama bunda ısrarla olmuyor

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
pardon o sürümü istemediğini görmemişim ama şöyle uyarayım tarih olarak doğru eski gözüküyor ama inan özellik olarak bir kanalın videolarını popülerliğine göre sıralamadan başka hiçbir eksiği yok emin ol hatta bana hatırlattığın iyi oldu o sürümü bulup kuracağım çünkü bunda microg sai filan istiyor farklı bir kurulumu var

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Evet play storedan daha yeni yükledim hatta kurulmayan rootlu vanced i dün diğer telefonuma yükledim sıkıntısız şekilde ama bunda ısrarla olmuyor

hatada sertfika hatası veriyor ben eksik inmiş kanaatideyim hocam

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Bağlantıdaki konuyu denediniz mi?

Hocam konudaki apk m uzantılı için ama bendeki apk s ve denedim uygulamada hiç gözükmedi

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
pardon o sürümü istemediğini görmemişim ama şöyle uyarayım tarih olarak doğru eski gözüküyor ama inan özellik olarak bir kanalın videolarını popülerliğine göre sıralamadan başka hiçbir eksiği yok emin ol hatta bana hatırlattığın iyi oldu o sürümü bulup kuracağım çünkü bunda microg sai filan istiyor farklı bir kurulumu var

farklı kurulum dediğiniz apks diye dosyaları içinde barındırıp sai kendisi açıp kuruyor bi farklılık yok olması lazım geçen rootsuz telefona kurdum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt