Çözüldü YouTube veri sorunu

AsOsYaL_63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nayif
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Elektirikçi
Konular
28
Cümleten selamını aleykum
Hepimizin başı sagolsun
Benim YouTube la bi sorunum var YouTube izleme geçmişimi yedeklemiyor ondan dolayı en son hangi vidyoyu izledigimi kaydetmiyor
Ayarlardanda izleme geçmişini kaydetme ayarı açık uygulamayıda sofırladım guncel surumunu de sildim yinede duzelmedi bu konuda yardımcı olurmusunuz sıfırlama hariç aklımda sadece bir fikir var ama çöme olma ihtimali olur diye denemedim aklımdaki fikirde (app manager) uygulamasıyla YouTubu silip baştan yuklemek ama çöme olurmu onu bilmiyom

Son düzenleme:

AsOsYaL_63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nayif
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Elektirikçi
Konular
28
hocam adaway uygulaması yüklü bende. Magisk zaten var Root da aynı şekilde. Uygulamaya girdikten sonra hangi kısımda reklam engellemeyi durdura basınca normal youtube uygulamasında reklam çıkmıycak öyle mi ?
Hocam adaway uygulaması normal yutubtaki reklamları engellemiyor reklam sız istiyorsan vanced di indir ordan izle ha vanced uygulamasıda guncellemeler yapan lar da var telegramda bi gurup var oda paylaşılıyor ister direk magisk uygulamasından gılaşlarsın ister apk olarak yuklersin

Oyla:

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Hocam adaway uygulaması normal yutubtaki reklamları engellemiyor reklam sız istiyorsan vanced di indir ordan izle ha vanced uygulamasıda guncellemeler yapan lar da var telegramda bi gurup var oda paylaşılıyor ister direk magisk uygulamasından gılaşlarsın ister apk olarak yuklersin
Anladım yani Adaway normal youtube da ki reklamları engellemiyor desenize. Keşke olsaymış. :) Youtube Vanced da ne kadar sağlıklı oda var hocam. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır. Adaway Youtube reklamlarını engellemez. Konu içerisinde bahsedilen sorun youtube geçmişinin kaydedilmemesi...
Teşekkür Ederim hocam.

Oyla:

AsOsYaL_63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nayif
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Elektirikçi
Konular
28
Anladım yani Adaway normal youtube da ki reklamları engellemiyor desenize. Keşke olsaymış. :) Youtube Vanced da ne kadar sağlıklı oda var hocam. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür Ederim hocam.
Rc ederim hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana

Oyla:
Üst Alt