Çözüldü YouTube veri sorunu

AsOsYaL_63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nayif
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Elektirikçi
Konular
28
Cümleten selamını aleykum
Hepimizin başı sagolsun
Benim YouTube la bi sorunum var YouTube izleme geçmişimi yedeklemiyor ondan dolayı en son hangi vidyoyu izledigimi kaydetmiyor
Ayarlardanda izleme geçmişini kaydetme ayarı açık uygulamayıda sofırladım guncel surumunu de sildim yinede duzelmedi bu konuda yardımcı olurmusunuz sıfırlama hariç aklımda sadece bir fikir var ama çöme olma ihtimali olur diye denemedim aklımdaki fikirde (app manager) uygulamasıyla YouTubu silip baştan yuklemek ama çöme olurmu onu bilmiyom

Son düzenleme:

AsOsYaL_63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nayif
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Elektirikçi
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adaway reklam engelleyici kullanıyorsanız olabilir
Kullanıyordum ama sildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reyis eywallah sorun adaway uygulamasından dolayıymış uygulamyı ben çoktandır silmiştim ama sen dediğinde aklıma bişey geldi adaway uygulamasını yükleyip çalıştırdıktan sonra durdurup silince YouTube düzeldi eywallah tşk ederim

Son düzenleme:
Oyla:

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
Kullanıyordum ama sildim

Reyis eywallah sorun adaway uygulamasından dolayıymış uygulamyı ben çoktandır silmiştim ama sen dediğinde aklıma bişey geldi adaway uygulamasını yükleyip çalıştırdıktan sonra durdurup silince YouTube düzeldi eywallah tşk ederim
Eyvallah.

Oyla:

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Cümleten selamını aleykum
Hepimizin başı sagolsun
Benim YouTube la bi sorunum var YouTube izleme geçmişimi yedeklemiyor ondan dolayı en son hangi vidyoyu izledigimi kaydetmiyor
Ayarlardanda izleme geçmişini kaydetme ayarı açık uygulamayıda sofırladım guncel surumunu de sildim yinede duzelmedi bu konuda yardımcı olurmusunuz sıfırlama hariç aklımda sadece bir fikir var ama çöme olma ihtimali olur diye denemedim aklımdaki fikirde (app manager) uygulamasıyla YouTubu silip baştan yuklemek ama çöme olurmu onu bilmiyom
Aleyküm Selam hocam. AMİN Cümlemizin İnşaALLAH. Yaralılara Rabbim Şifalar Versin.(AMİN) Hocam bende öyle bir şey hiç olmadı formatlasam bilene yeni telefona geçsem bilene Youtube da izleme geçmişim silinmiyor. Gmail veya Youtube ayarlarınızı gözgezdirin derim.

Hocam bir şey diycem. Youtube da reklam çıkmaması için Adaway uygulamasını kullansam çıkar mı sizce ?

Oyla:

AsOsYaL_63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nayif
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Elektirikçi
Konular
28
Aleyküm Selam hocam. AMİN Cümlemizin İnşaALLAH. Yaralılara Rabbim Şifalar Versin.(AMİN) Hocam bende öyle bir şey hiç olmadı formatlasam bilene yeni telefona geçsem bilene Youtube da izleme geçmişim silinmiyor. Gmail veya Youtube ayarlarınızı gözgezdirin derim.

Hocam bir şey diycem. Youtube da reklam çıkmaması için Adaway uygulamasını kullansam çıkar mı sizce ?
Reklam çıkar hocam reklam sız izlemek istiyorsan YouTube vanced var onu indirip kurun ne reklam la hiç bi alakanız kalmaz

Oyla:

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Reklam çıkar hocam reklam sız izlemek istiyorsan YouTube vanced var onu indirip kurun ne reklam la hiç bi alakanız kalmaz
önerir misiniz peki ? yoksa sizde Normal youtube mu kullanıyorsunuz ? Youtube vanced mı hocam ?

Oyla:

AsOsYaL_63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nayif
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Elektirikçi
Konular
28
önerir misiniz peki ? yoksa sizde Normal youtube mu kullanıyorsunuz ? Youtube vanced mı hocam ?
YouTube vancede ve normal youtube de de aynı sorun ama çözuldu
Çözumu adaway uygulmasını indir kur sonrada altyan reklam engellemeyi durdura baş ve uygulamayı sil sorun çözülür

Oyla:

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
YouTube vancede ve normal youtube de de aynı sorun ama çözuldu
Çözumu adaway uygulmasını indir kur sonrada altyan reklam engellemeyi durdura baş ve uygulamayı sil sorun çözülür
hocam adaway uygulaması yüklü bende. Magisk zaten var Root da aynı şekilde. Uygulamaya girdikten sonra hangi kısımda reklam engellemeyi durdura basınca normal youtube uygulamasında reklam çıkmıycak öyle mi ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hocam adaway uygulaması yüklü bende. Magisk zaten var Root da aynı şekilde. Uygulamaya girdikten sonra hangi kısımda reklam engellemeyi durdura basınca normal youtube uygulamasında reklam çıkmıycak öyle mi ?

Hayır. Adaway Youtube reklamlarını engellemez. Konu içerisinde bahsedilen sorun youtube geçmişinin kaydedilmemesi...

Oyla:
Üst Alt