Yardım youtube vanced sorunu

gacvokem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ÖMER
Cihazım
ONEPLUS 5T
Konular
0
sadece sunu yapacan youtube gunceledikçe vanced calımas sende playaystora gir youtubeyi kaldır çalıştığını göreceksin :)

Aykutk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Hocam rootsuz kullanabilirsiniz. Micro g ve vanced APK yi kurun oturum açın. Mikro g kurulu ve hala oturum açılmıyorsa Google Chrome un güncellemelerini kaldırıp deneyin düzelir oturum açtıktan sonra guncellersiniz Chrome u.
Bu arada tarayıcı üzerinden videoya tıklayınca normal YouTube açılıyor vanced açılmıyor bunu da şuradan ayarlayabilirsiniz: Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamaları yönet>Sag üst köşedeki 3 nokta>Varsayılan uygulamalar> En alta in "bağlantıları açma" ya tıklayın youtube u bulup tıklayın desteklenen bağlantıları aç seçeneği var ona tıklayıp açma deyin. Aynı yerde vancedi bulup desteklenen bağlantıları aç deyin. Artık tarayıcıda videoya tıkladığınızda normal YouTube değil vanced açılacakYes~~
Hocam dediğinizi aynen yaptım ama hem opera hem crome da açtığımda vanced yerine youtobe ile açıyor

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam dediğinizi aynen yaptım ama hem opera hem crome da açtığımda vanced yerine youtobe ile açıyor
Hocam baştan deneyin ben hâlâ böyle kullanıyorum vanced açılıyor.

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
telefonuma global rom yükledim fakat magisk modüllerinden youtube vanced çıkmıyor kuramıyorum yardım edebilir misiniz?
youtube sistem uygulaması olarak gözüküyor
kendi sitesinden indirdikten sonra APK yı kur sonra geliştirici seçeneklerden miui optimasyonunu kapat micro g yi kur YouTube vanced i kur hesabını açtıktan sonra miui optimasyonunu geri aç telefonu kapatıp aç sorunsuz kullanabilirsin :)

Üst Alt