Yardım youtube vanced sorunu

Hdd0707

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
telefonuma global rom yükledim fakat magisk modüllerinden youtube vanced çıkmıyor kuramıyorum yardım edebilir misiniz?
youtube sistem uygulaması olarak gözüküyor

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
18
telefonuma global rom yükledim fakat magisk modüllerinden youtube vanced çıkmıyor kuramıyorum yardım edebilir misiniz?
artık yayınlanmiyacak diye biliyorum magsikte youtube vanced kendi sitesinden indirip kurabilirsin =)

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
normal apk olarak yükleyince de sorunsuz kullanılıyor
magisk ile uğraşmaya gerek yok

micro g yi ve vanced i kurun sonra vanced de oturum açıp kullanabilirsiniz

Hdd0707

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
artık yayınlanmiyacak diye biliyorum magsikte youtube vanced kendi sitesinden indirip kurabilirsin =)
sağolun hocam teşekkürler normal apk da giriş yapmıyor o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal apk olarak yükleyince de sorunsuz kullanılıyor
magisk ile uğraşmaya gerek yok

micro g yi ve vanced i kurun sonra vanced de oturum açıp kullanabilirsiniz
sağolun hocam teşekkürler

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam rootsuz kullanabilirsiniz. Micro g ve vanced APK yi kurun oturum açın. Mikro g kurulu ve hala oturum açılmıyorsa Google Chrome un güncellemelerini kaldırıp deneyin düzelir oturum açtıktan sonra guncellersiniz Chrome u.
Bu arada tarayıcı üzerinden videoya tıklayınca normal YouTube açılıyor vanced açılmıyor bunu da şuradan ayarlayabilirsiniz: Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamaları yönet>Sag üst köşedeki 3 nokta>Varsayılan uygulamalar> En alta in "bağlantıları açma" ya tıklayın youtube u bulup tıklayın desteklenen bağlantıları aç seçeneği var ona tıklayıp açma deyin. Aynı yerde vancedi bulup desteklenen bağlantıları aç deyin. Artık tarayıcıda videoya tıkladığınızda normal YouTube değil vanced açılacakYes~~

Eminde

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8 se
Konular
20
Buyrun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun
Normal YouTube u kaldır ardından magisk üzerinden ayarlarda modüler e girip + simgesine bas indirdiğin zip dosyasını seç ve yeniden başlat

underfire

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Magisk üzerinden Vanced Youtube kurduğun zaman normal YouTube üzerine kuruyor. Herhangi bir kaldırma işlemi yapılmasına gerek yok. Yapılmış güncelleme varsa önce güncellemeleri kaldırabilirsiniz. Play Store'dan YouTube otomatik güncelleştirmelerini devre dışı bırakmayı unutmayın.

hsnksy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi8 se
Meslek
Öğretmen
Konular
13
Hocam rootsuz kullanabilirsiniz. Micro g ve vanced APK yi kurun oturum açın. Mikro g kurulu ve hala oturum açılmıyorsa Google Chrome un güncellemelerini kaldırıp deneyin düzelir oturum açtıktan sonra guncellersiniz Chrome u.
Bu arada tarayıcı üzerinden videoya tıklayınca normal YouTube açılıyor vanced açılmıyor bunu da şuradan ayarlayabilirsiniz: Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamaları yönet>Sag üst köşedeki 3 nokta>Varsayılan uygulamalar> En alta in "bağlantıları açma" ya tıklayın youtube u bulup tıklayın desteklenen bağlantıları aç seçeneği var ona tıklayıp açma deyin. Aynı yerde vancedi bulup desteklenen bağlantıları aç deyin. Artık tarayıcıda videoya tıkladığınızda normal YouTube değil vanced açılacakYes~~

Bu iş iyi olmuş

Biraz uğraştırdı ama neyse

Artık 2 YouTubem var...

Üst Alt