Soru Youtube Vanced Şarj Tüketimi

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Mi 6 cihazımda eu beta 9.12.5 sürümü ve magisk 20.1 kullanıyorum mod olarak youtube vanced son sürüm yüklü ve şarj tüketimi resimdeki gibi bir anormallik olduğunu düşünüyorum. sizler ne düşünüyorsunuz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

yusfrdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
1
Fastboot yöntemiyle sıfırdan miui 11 kurdum sonrasında eu beta ve root işlemlerini yaptım cihaz epey toparladı ve betaya rağmen ekran süresi gayet güzel bir hal aldı hocam temiz kurulumu şiddetle tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bugün apk halini kurdum bikaç gün kullanıp tekrardan verileri paylaşmayı planlıyorum
Dostum 6 saat çooooooooooooooook Ama çok iyi bir ekran süresi. Allah nazardan saklasın. Global rom kullanıyorum. Hep sistemin kendi gönderdiği güncellemeleri kurdum telefona. Fast boot filan işine girmedim yani. Sadece magisk ile root attım o kadar. Miui11 kullanıyorum şuan. 4 saat ekran süresi alamıyorum desem yeridir. Bu fastboot ile temiz kurulum yapabileceğim konuyu yada senin yaptığın konuyu atabilir misin bana?

Çok anladığım söylenemez bu işlerden. Bende o şekilde yapayım. Yoksa olacak iş değil. Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

bence gayet iyi 20dk lık lichess ile 29 dk lık operaya göre sorun yok. daha öncede kullandım hiç aşırı şarj yediği olmadı. 3 haftadır sürekli %100 den şarj denemesi yapıyorum turkcell'e geçtiğim için aşırı şarj tüketse mutlaka dikkatimi çekerdi

Mi 6 değil mi bu telefon?
Nasıl ulaşıyorsunuz bu ekran sürelerine Allah rızası için birisi bana da anlatsın :D
Çok kıskanıyorum. Maşallah diyelim yine de :D

Oyla:

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Dostum 6 saat çooooooooooooooook Ama çok iyi bir ekran süresi. Allah nazardan saklasın. Global rom kullanıyorum. Hep sistemin kendi gönderdiği güncellemeleri kurdum telefona. Fast boot filan işine girmedim yani. Sadece magisk ile root attım o kadar. Miui11 kullanıyorum şuan. 4 saat ekran süresi alamıyorum desem yeridir. Bu fastboot ile temiz kurulum yapabileceğim konuyu yada senin yaptığın konuyu atabilir misin bana?

Çok anladığım söylenemez bu işlerden. Bende o şekilde yapayım. Yoksa olacak iş değil. Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

Nasıl ulaşıyorsunuz bu ekran sürelerine Allah rızası için birisi bana da anlatsın :D
Sağolun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizi güzel bir video linki atayım ordaki arkadaş açık şekilde anlatmış eğer adımları dikkatle inceler ve uygularsanız sorunsuz bir şekilde telefonunuza miui 11 fastboot rom kurulum işlemini yapabilirsiniz :)
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Evet cihaz mi 6, ben global değil eu beta rom kullanıyorum onun etkisi olabilir illaki fakat genelde global romlar daha yüksek ekran süresi verebiliyor. çünkü benim kullandığım tarzda custom romlar özelliklede beta olanlar fazla şarj tüketiyor performans odaklı oldukları için

Oyla:

yusfrdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
1
Sağolun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizi güzel bir video linki atayım ordaki arkadaş açık şekilde anlatmış eğer adımları dikkatle inceler ve uygularsanız sorunsuz bir şekilde telefonunuza miui 11 fastboot rom kurulum işlemini yapabilirisiniz :)

Dört göz ile bekliyorum :)
Sabah işten geldikten sonra ilk işim bununla uğraşmak olacak. Siz sanırım şuan beta sürüm kullanıyorsunuz. Memnunsunuz gibi gördüm. O zaman Bende onu kurayım mı?

Tam ben mesajı attığım sırada sizde yazmışsınız. Eğer Beta sürüm tavsiye etmiyorsanız hangi global sürümü kurmamı önerirsiniz ?
Şuan hali hazırda üzerinde olan Global ROM'u temiz kurulum yaparak yeniden kurayım mı?

tatarusame

Oyla:

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Dört göz ile bekliyorum :)
Sabah işten geldikten sonra ilk işim bununla uğraşmak olacak. Siz sanırım şuan beta sürüm kullanıyorsunuz. Memnunsunuz gibi gördüm. O zaman Bende onu kurayım mı?

Tam ben mesajı attığım sırada sizde yazmışsınız. Eğer Beta sürüm tavsiye etmiyorsanız hangi global sürümü kurmamı önerirsiniz ?
Şuan hali hazırda üzerinde olan Global ROM'u temiz kurulum yaparak yeniden kurayım mı?

tatarusame
Hocam beta sürüm güzel ama ister istemez hatalar olabiliyor ben teknolojiyle uğraşmayı sevdiğim için betayı seçtim ve her hafta yükleme işleriyle uğraşıyorum ama size eu stabil sürümünü önerebilirim hem bir sürü özelleştirme var hemde global sürümler gibi hatasız oluyor

Oyla:
Üst Alt