yeni telefonlar imza zorlamayı kapatmayı desteklemiyor olabilir ya da bilmediğim başka bir şey maalesef bilmiyorum.LP ilk 2 seçeneği tikleyip tamama bastım cihaz fastboot'a düştü (Note 9s)
Teşekkür ederim!Emeğinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler. Aynen uyguladım. Sorunsuz kullanıyorum...
İzleme geçmişi ayarı kapalı olabilir. Bi kontrol ediniz.Geçmiş izlediklerimi tekrar göstermiyor biryerde bi kopukluk var ama anlamadım gitti
İzleme geçmişi ayarı kapalı olabilir. Bi kontrol ediniz.
Peki gizli mod açık mı ya da senkronizasyon açık mı? Pil tasarrufu açıksa senkronizasyon genelde kapalı olur.İzleme geçmişi açık hocam ama bilmiyorum bir sıkıntı var pc.de izlediklerimi görüyorum ama telefondan izlediklerimi göremiyorum
Peki gizli mod açık mı ya da senkronizasyon açık mı? Pil tasarrufu açıksa senkronizasyon genelde kapalı olur.
Google play store ayarlarından da otomatik güncellemeyi kapatmak gerekiyorGüzel çalışma teşekkür ederim. Fakat daha önce indirdiğim bütün sürümlerde güncelleme olayını kapatmama rağmen Google play hep güncelledi bunu. Oto güncelleme kapatmak pek bir işe yaramıyor.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi