Otomatik güncellemeleri kapatın idare eder
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesela telegram yada Instagram da YouTube linkine tıkladığınızda size soruyor birdahaki seçenekte hangisini açalım diye vacned seçerseniz biter.Ama her uygulama için ayrı tabiki orijinal YouTube uygulamasını uygulamalar arasından kaldırmanız yada kapatmaniz lazım kapatma derken görünmeyecek yaniarkadaşlar youtube vanced i nasıl varsayılan uygulama yapabiliriz. youtube linkini tıkladığımda orjinal youtube değilde vanced açılmasını istiyorum. mümkün mü?
Çok teşekkür ederim. Uzun zamandır kullanamıyordum. Tekrar kullanmaya başladım. Sağolun. Emeğinize sağlık.Sürekli olarak apks yükleyenlerde güncelleme çıktı mı diye kontrol edenlerdenseniz yada SAI kullanmak istemiyorsanız. Bu yeni uygulama sizi bu dertlerden kurtarıyor.
Sizin için bir çözümümüz var mı?
Tanıtım:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Artık tüm bu dertlerden Vanced Manager ile kurtuluyorsunuz. Bu uygulama ile yanlış uygulama kurma derdiniz vb gibi sorunlarda artık olmayacak.
=====================
Vanced Manager'ın bizlere neler sunuyor?
• temiz ve basit kullanıcı arayüzü
• doğrudan uygulamayı kullanarak Vanced ve MicroG'yi kolayca kurun
• uygulamanın tüm varyantları için kurulum kılavuzları (özellikle salak MIUI arayüzü için)
• web sitesine gitmek zorunda kalmadan doğrudan indirme
• bir güncelleştirme mevcut olduğunda bildirim alma
• Vanced'in son sürümleri için changelogs
• ve daha fazlası!
=====================
Uygulamaya katkısı bulunan Vanced ekibine ve X1into'ya özel teşekkür
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
WhatsApp uygulama bilgisi kısmından kişilere yeniden izin ver WhatsApp a girip kişileri yenile. WhatsApp kaldırıp kurmana gerek yok.Yalnız, micro-g güncellemesinde her defasında MIUI optimizasyonu kapatıp açmak zorunda bırakıyor, o zamanda whatsappdaki isimler gidiyor, yeniden kurmak zorunda kalıyorum, uğraştırıyor. Bunun başka bir çözümü varmı? Yoksa bu şekilde yapmaya devammı edeceğiz?
WhatsApp uygulama bilgisi kısmından kişilere yeniden izin ver WhatsApp a girip kişileri yenile. WhatsApp kaldırıp kurmana gerek yok.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi