- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Xiaomi MI 8 SE
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 32
paylaşım için teşekkürler hocam sai den kurtuldum artık.
Uygulamayı 2 senedir kullanıyorum, şimdiye kadar 1 kere reklam gelmedi. Geçenlerde müzik uygulamasında ve kilit ekranında iken bana reklam gelmişti 3 kere. Lucky Patcher ile Google reklamlarını kaldırmak için yama yaptım, bir daha gelmedi reklam.Hocam paylaşım için teşekkürler. Başarılı bir şekilde kurulum yaptım uygulamayı kullanıyorum fakat aşağıdaki ekran görüntüsündeki problemi nasıl çözebilirim. Kilit ekranda ve bildirim ekranında ne yazık ki reklam geliyor ileri geri durdurma fonksiyonunu kullanamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?
Uygulamayı 2 senedir kullanıyorum, şimdiye kadar 1 kere reklam gelmedi. Geçenlerde müzik uygulamasında ve kilit ekranında iken bana reklam gelmişti 3 kere. Lucky Patcher ile Google reklamlarını kaldırmak için yama yaptım, bir daha gelmedi reklam.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sistem uygulamalarını yamalamak için ROOT gerekiyor hocam.Daha önce vanced kullandığımda benim de hiç başıma gelmemişti hocam. Peki Lucky Patcher nerden kurabilirim link verebilir misiniz? Ayrıca herhangi bir root olması gerekmiyor değil mi?
Sistem uygulamalarını yamalamak için ROOT gerekiyor hocam.
Bazı uygulamalar gerçekten okadar güzel gizliyorlar ki reklam kodlarını, engellemesi mümkün olmuyor. Lucky Patcher belirli bir kalıp halinde çalışıyor zaten, APK'daki google.gms.ads dosyalarının içindeki reklam sitelerini siliyor veya uygulamanın internet ile bağını tamamen koparıyor. Farklı yöntemleri mevcut. Bazen çok işe yarıyor, bazen uygulamayı bozuyor.Size sorarken forumda da araştırma fırsatı buldum. Bir konuda rootsuz da işe yaradığı yazılmış belki tüm fonksiyonları değil ama en azından reklam için. Link buldum indirdim kurdum fakat istediğim verimi alamadım herhangi bir reklam engelleme olmadı. Sonradan kaldırdım uygulamayı.
Bazı uygulamalar gerçekten okadar güzel gizliyorlar ki reklam kodlarını, engellemesi mümkün olmuyor. Lucky Patcher belirli bir kalıp halinde çalışıyor zaten, APK'daki google.gms.ads dosyalarının içindeki reklam sitelerini siliyor veya uygulamanın internet ile bağını tamamen koparıyor. Farklı yöntemleri mevcut. Bazen çok işe yarıyor, bazen uygulamayı bozuyor.
Lucky patcher çok tehlikeli ve riskli bir uygulama. Reklam engellemek için en iyi çözüm AdAway. Yaptığı tek şey reklamların host dosyalarını indirip paketlemek. Host listesi her zaman güncel. Uygulamayı apk yerine fdroid kullanarak indirirseniz uygulama güncelleme aldığında haberdar olursunuz. Fdroid google play gibi uygulama indirmek için kullanılan bir uygulama. AdAway tek kötü yanı host dosyalarını otomatik güncellememesi. Ara ara uygulamaya girip kendiniz kontrol etmeniz lazım.Değerli bilgilendirmeniz ve ilginiz için teşekkür ederim hocam.