Uygulama Youtube Vanced Manager Yayınlandı!!!

ktaskaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
5
Hocam paylaşım için teşekkürler. Başarılı bir şekilde kurulum yaptım uygulamayı kullanıyorum fakat aşağıdaki ekran görüntüsündeki problemi nasıl çözebilirim. Kilit ekranda ve bildirim ekranında ne yazık ki reklam geliyor ileri geri durdurma fonksiyonunu kullanamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü.jpg
    Ekran Görüntüsü.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 31

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Hocam paylaşım için teşekkürler. Başarılı bir şekilde kurulum yaptım uygulamayı kullanıyorum fakat aşağıdaki ekran görüntüsündeki problemi nasıl çözebilirim. Kilit ekranda ve bildirim ekranında ne yazık ki reklam geliyor ileri geri durdurma fonksiyonunu kullanamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?
Uygulamayı 2 senedir kullanıyorum, şimdiye kadar 1 kere reklam gelmedi. Geçenlerde müzik uygulamasında ve kilit ekranında iken bana reklam gelmişti 3 kere. Lucky Patcher ile Google reklamlarını kaldırmak için yama yaptım, bir daha gelmedi reklam.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ktaskaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
5
Uygulamayı 2 senedir kullanıyorum, şimdiye kadar 1 kere reklam gelmedi. Geçenlerde müzik uygulamasında ve kilit ekranında iken bana reklam gelmişti 3 kere. Lucky Patcher ile Google reklamlarını kaldırmak için yama yaptım, bir daha gelmedi reklam.

Daha önce vanced kullandığımda benim de hiç başıma gelmemişti hocam. Peki Lucky Patcher nerden kurabilirim link verebilir misiniz? Ayrıca herhangi bir root olması gerekmiyor değil mi?

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Daha önce vanced kullandığımda benim de hiç başıma gelmemişti hocam. Peki Lucky Patcher nerden kurabilirim link verebilir misiniz? Ayrıca herhangi bir root olması gerekmiyor değil mi?
Sistem uygulamalarını yamalamak için ROOT gerekiyor hocam.

ktaskaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
5
Sistem uygulamalarını yamalamak için ROOT gerekiyor hocam.

Size sorarken forumda da araştırma fırsatı buldum. Bir konuda rootsuz da işe yaradığı yazılmış belki tüm fonksiyonları değil ama en azından reklam için. Link buldum indirdim kurdum fakat istediğim verimi alamadım herhangi bir reklam engelleme olmadı. Sonradan kaldırdım uygulamayı.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Size sorarken forumda da araştırma fırsatı buldum. Bir konuda rootsuz da işe yaradığı yazılmış belki tüm fonksiyonları değil ama en azından reklam için. Link buldum indirdim kurdum fakat istediğim verimi alamadım herhangi bir reklam engelleme olmadı. Sonradan kaldırdım uygulamayı.
Bazı uygulamalar gerçekten okadar güzel gizliyorlar ki reklam kodlarını, engellemesi mümkün olmuyor. Lucky Patcher belirli bir kalıp halinde çalışıyor zaten, APK'daki google.gms.ads dosyalarının içindeki reklam sitelerini siliyor veya uygulamanın internet ile bağını tamamen koparıyor. Farklı yöntemleri mevcut. Bazen çok işe yarıyor, bazen uygulamayı bozuyor.

ktaskaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
5
Bazı uygulamalar gerçekten okadar güzel gizliyorlar ki reklam kodlarını, engellemesi mümkün olmuyor. Lucky Patcher belirli bir kalıp halinde çalışıyor zaten, APK'daki google.gms.ads dosyalarının içindeki reklam sitelerini siliyor veya uygulamanın internet ile bağını tamamen koparıyor. Farklı yöntemleri mevcut. Bazen çok işe yarıyor, bazen uygulamayı bozuyor.

Değerli bilgilendirmeniz ve ilginiz için teşekkür ederim hocam.

suso9292

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi8
Meslek
Kalite teknisyeni
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Böyle bir hata alıyorum nasıl çözerim bu durumu

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Değerli bilgilendirmeniz ve ilginiz için teşekkür ederim hocam.
Lucky patcher çok tehlikeli ve riskli bir uygulama. Reklam engellemek için en iyi çözüm AdAway. Yaptığı tek şey reklamların host dosyalarını indirip paketlemek. Host listesi her zaman güncel. Uygulamayı apk yerine fdroid kullanarak indirirseniz uygulama güncelleme aldığında haberdar olursunuz. Fdroid google play gibi uygulama indirmek için kullanılan bir uygulama. AdAway tek kötü yanı host dosyalarını otomatik güncellememesi. Ara ara uygulamaya girip kendiniz kontrol etmeniz lazım.
Sakın lucku patcher denemeyin!
AdAway bazı custom romlarda gömülü olarak bulunan güvenli bir uygulama. Root gerektirir. Rootsuz alternatif çalışma özelliği yok.

Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk

Üst Alt