Yardım YouTube vanced kurulmuyor

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
RevOS 20.1.31
Telefon Modeli
Mi9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaş sitesi yeni görünüme grçtiğinden beri yenisi de indirilmiyor kurulmuyor. Eskisi ise kurulduktan sonra atıyor. Nasıl çözebiliriz reklamsız YouTube u?

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44

Apk olarak şuradan indirebilirsiniz

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Arkadaş sitesi yeni görünüme grçtiğinden beri yenisi de indirilmiyor kurulmuyor. Eskisi ise kurulduktan sonra atıyor. Nasıl çözebiliriz reklamsız YouTube u?
Hocam Romunuzun 20.2.26 sı çıktı. Belki Romdan kaynaklı olabilir. İsterseniz Romu güncelleme yi deneyin.

Oyla:

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Magisk modülden vanced black them kurup yeniden başlatmanız gerek. Tabi mevcut youtube uygulamasınin kaldirilmasi şart önceden. Bu da hidden settings programiyla (play store) stock youtube yi dondurabilirsiniz. Ondan sonra modül flaslayın. Tabi bu bir öneri. Eminim başka yolu da vardır.

Oyla:

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk modülden vanced black them kurup yeniden başlatmanız gerek. Tabi mevcut youtube uygulamasınin kaldirilmasi şart önceden. Bu da hidden settings programiyla (play store) stock youtube yi dondurabilirsiniz. Ondan sonra modül flaslayın. Tabi bu bir öneri. Eminim başka yolu da vardır.
YouTube yüklü değil. Vanced olanı magiskten yüklediğimde play store da güncelleme olarak görüyor bunu engellemenin yolu yok mu

Oyla:

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
YouTube yüklü değil. Vanced olanı magiskten yüklediğimde play store da güncelleme olarak görüyor bunu engellemenin yolu yok mu
Güncellerseniz yine eski youtube a döner. Play Store'dan otomatik güncellemeleri kapatıp onun yerine isteğe bağlı, sorarak güncelleme seceneğini aktif edin. Onun dışında çözüm göremedim. Her defasında güncelleme görünüyor ama onu atlıyorum ve sorunsuz kullanıyorum.

Oyla:

FRANCIS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
P
Cihazım
Mi
Konular
8
Güncellerseniz yine eski youtube a döner. Play Store'dan otomatik güncellemeleri kapatıp onun yerine isteğe bağlı, sorarak güncelleme seceneğini aktif edin. Onun dışında çözüm göremedim. Her defasında güncelleme görünüyor ama onu atlıyorum ve sorunsuz kullanıyorum.
Magisktekini niye güncellemezler anlamam. Neyse hoca m bi bu çare kalıyor zaten

Oyla:
Üst Alt