Çözüldü Youtube Vanced İçerik Sorunu

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu 20.3.26
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, youtube vanced hiç bir şekilde içerik yüklemiyor. Farklı sürümleri farklı yolları denedim, farklı romlarda denedim ancak hepsinde sorun aynı uygulamayı açıyorum uygulama içerik yüklemiyor hiç internete bağlı değil gibi davranıyor. Akşamdan beri uğraşıyorum çözemedim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
O da bir tercih hocam
Hemen hemen aynı denebilir
İşinizi rahatlıkla görebilir
NewPipe yükledim hocam, pek youtube tadı vermiyor açıkçası, indirme özelliği falanda var ama pek içime sinmedi. Güvensiz geldi yine de oturum açmayı denedim.

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
NewPipe yükledim hocam, pek youtube tadı vermiyor açıkçası, indirme özelliği falanda var ama pek içime sinmedi. Güvensiz geldi yine de oturum açmayı denedim.
Hocam o da benzer işleri yapıyor
Çokta popüler bi uygulama oldu
Ancak tabiki vanced kullanan birine tuhaf gelebilir
Bir kullanım alışkanlığı var en nihayetinde

O sorunu çözene kadar bununla idare edin hocam yapacak birşey yok

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sorunu çözdüm, kendime o kadar çok kızıyorum ki :@ sorunu çözebilmek için 3 farklı rom ve farklı youtube uygulamaları denedim, işin ilginç tarafı orjinal youtube uygulamasının dahi çalışmaması oldu. Telefon da müzik dinleyip yaptığım işlemleri aklımdan geçirirken, 3 farklı rom denedin peki son yüklediğin 3 modülü kaldırmayı denedin mi dedim kendi kendime, modülleri sildim sorun çözüldü. haha--

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Sorunu çözdüm, kendime o kadar çok kızıyorum ki :@ sorunu çözebilmek için 3 farklı rom ve farklı youtube uygulamaları denedim, işin ilginç tarafı orjinal youtube uygulamasının dahi çalışmaması oldu. Telefon da müzik dinleyip yaptığım işlemleri aklımdan geçirirken, 3 farklı rom denedin peki son yüklediğin 3 modülü kaldırmayı denedin mi dedim kendi kendime, modülleri sildim sorun çözüldü. haha--
Hocam sildiğiniz modüller ile alakası olduğunu sanmıyorum. Dün MIUI 12 yüklediğimde bende de YouTube çalışmıyordu, üstünde durmayıp geçiștirmiștim. Bugün düzelmiş.

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Sorunun çözüldüğüne sevindim hocam
Hangi modüller sorun çıkarıyormuş peki

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sorunun çözüldüğüne sevindim hocam
Hangi modüller sorun çıkarıyormuş peki
Cam2api ve androidq gcam modülleri engel oluyormuş, durumu aslında kamera da çalışmayınca fark ettim giggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sildiğiniz modüller ile alakası olduğunu sanmıyorum. Dün MIUI 12 yüklediğimde bende de YouTube çalışmıyordu, üstünde durmayıp geçiștirmiștim. Bugün düzelmiş.
Hocam biraz önce soracaktım unuttum kan şekerim düştü sanırım :D MIUI 12 deneyiminiz hakkında minik bir detay paylaşabilir misiniz? Sizce kapalı beta olmasına karşın ne durumda yükleyip test etmeye değer yani var mı? Çok soru sordum :$

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt